Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendarul Gianluca Pagliuca îi dă sfaturi lui Ionuţ Radu: "Ar trebui să îmbunătăţească acest aspect". Un portar argentinian îi poate "sufla" românului locul la Inter

Legendarul Gianluca Pagliuca îi dă sfaturi lui Ionuţ Radu: "Ar trebui să îmbunătăţească acest aspect". Un portar argentinian îi poate "sufla" românului locul la Inter

Fotbal

Comentarii

Unul dintre portarii de legendă ai Italiei, Gianluca Pagliuca, a vorbit pentru Tuttosport despre cei doi portari care îl pot înlocui pe veteranul Samir Handanovic între buturile celor de la Inter Milano, în următoarea perioadă.

Internazionale Milano a început să-şi gândească strategia pentru următoarele sezoane, cel puţin la capitolul portari. Slovenul Samir Handanovic (35 de ani) nu mai este la prima tinereţe, aşa că are nevoie de un portar de aceeaşi valoare alături de el. Nerazzurri au cumpărat, în vară, un portar brazilian, Brazao, pe care l-au trimis împrumut la Albacete.

Cu toate acestea, Brazao nu poate fi o soluţie la această oră, aşa că Inter trebuie să aleagă alt portar. Fosta campioană a Europei pare să aleagă între românul Ionuţ Radu şi argentinianul Juan Musso de la Udinese. Dacă românul aparţine celor de la Inter şi se poate întoarce gratis de la Genoa, acolo unde împrumutat, pentru sud-american Inter ar trebui să platească cel puţin 20 de milioane de euro.

Suporterii interişti se întreabă în cor: "De ce ai plăti 20 de milioane de euro, când Ionuţ Radu îţi aparţine?". Fostul mare portar al Italiei şi al lui Inter, Gianluca Pagliuca, tinde să-l prefere şi el pe Radu, în postura de viitor portar al formaţiei sale de suflet. Acesta chiar îl sfătuieşte pe Ionuţ Radu să-şi îmbunătăţească unele aspecte din jocul său.

"Sunt doi tineri interesanţi. Musso este un portar bun, dar mai are multe de îmbunătăţit. Trebuie să muncească. Radu a crescut foarte mult la Genoa şi este un jucător de bază. Chiar îmi place cum se descurcă între buturi. A dovedit că este pregătit. Poate mai are de îmbunăţit jocul de picior, dar are timp să o facă", a declarat Pagliuca, pentru Tuttosport.

Afla mai multe despre: fotbalradupagliuca 

viewscnt
Articole similare