Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendarul Julio Cesar a sărit în apărarea lui Ionuţ Radu: ”Fanii şi clubul nu ar trebui să dea vina pe portar!”

Legendarul Julio Cesar a sărit în apărarea lui Ionuţ Radu: ”Fanii şi clubul nu ar trebui să dea vina pe portar!”

Stranieri

Comentarii

Julio Cesar, legendarul portar care a jucat la Inter în perioada 2005-2012, a sărit în apărarea lui Ionuţ Radu, după ce românul a comis o eroare în Serie A.

Inter Milano a pierdut cu Bologna, scor 2-1, într-o partidă în care Ionuţ Radu a fost eroul negativ pentru campioana în exerciţiu a Italiei. În acel meci, Inter a deschis scorul în debutul partidei, prin Perisic, dar Bologna a egalat în minutul 28.

Totuşi, în minutul 81, Ionuţ Radu a greşit inexplicabil, iar gazdele au marcat golul victoriei prin Sansone, care a împins mingea în poartă, după ce portarul lui Inter a dat pe lângă balon.

Totuşi, Julio Cesar, fost coleg cu Cristi Chivu şi câştigător al Ligii Campionilor cu Inter, a sărit în apărarea portarului român. Brazilianul crede că Radu ar trebui să joace mai mult pentru a progresa. 

”Fanii şi clubul nu ar trebui să dea vina pe portar!”

”Onana este încă la Ajax, deci nu o să vorbesc despre el până când nu va ajunge aici. Handanovic a scris istorie pentru club, a fost căpitan, m-a înlocuit la Inter, a făcut lucruri grozave. Este un portar extraordinar. Radu, din păcate, a făcut acea greşeală la Bologna. 

Este tânăr, dar dacă e la Inter înseamnă că el poate sta acolo, trebuie să aibă încredere în el şi să joace pentru că doar aşa poate deveni mai puternic decât înainte. Toate greşelile te ajută să progresezi, ştim că a făcut o greşeală într-un moment foarte important în Serie A. 

Întregul campionat a adus-o pe Inter în acest punct, aşa că fanii şi clubul nu ar trebui să dea vina pe portar. Acesta este fotbalul, se caută eroi şi vinovaţi, din păcate aşa este întotdeauna în sport”, a declarat Julio Cesar, pentru FCInter1908.

Afla mai multe despre: inter-radu-cesar 

viewscnt
Articole similare