Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendarul Paolo Rossi, campion mondial cu Italia în 1982, a încetat din viaţă la vârsta de 64 de ani

Legendarul Paolo Rossi, campion mondial cu Italia în 1982, a încetat din viaţă la vârsta de 64 de ani
Comentarii

Paolo Rossi, campion mondial cu naţionala de fotbal a Italiei în 1982, a încetat din viaţă, noaptea trecută, la vârsta de 64 de ani, relatează presa italiană.

Anunţul a fost făcut de postul RAI Sport, cu care Rossi a colaborat în ultimii ani.

“O veste foarte tristă: Paolo Rossi ne-a părăsit. Pablito de neuitat, care ne-a făcut pe toţi să iubim în acea vară a anului 1982 şi care a fost un coleg preţios şi competent la RAI în ultimii ani. RIP, dragă Paolo”, a notat pe Twitter Enrico Varriale, prezentator RAI Sport.

La scurt timp după anunţ, soţia lui Rossi, Cappelletti Federica, a postat pe instagram o fotografie cu ea şi soţul ei, cu mesajul: “Per sempre”. Cappelletti nu a precizat cauza decesului lui Rossi, însă postul italian de televiziune RAI Sport a menţionat că fotbalistul s-a stins din cauza unei ''boli incurabile''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Federica Cappelletti (@cappellettifederica)

Paolo Rossi a jucat toată cariera în Italia, la echipele Juventus, Como, Vicenza, Perugia, Milan şi Hellas Verona, Pentru naţionala Italiei, a evoluat în 48 de meciuri şi a înscris 20 de goluri, în perioada 1977-1986. A obţinut şase trofee cu Juventus, între care şi Cupa Cupelor în 1984.

Afla mai multe despre: paolo rossi 

viewscnt
Articole similare