Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendarul Rivaldo îi ia apărarea lui Octavian Şovre: ”Felul în care lumea a reacţionat la poveste a fost complet nedrept”

Legendarul Rivaldo îi ia apărarea lui Octavian Şovre: ”Felul în care lumea a reacţionat la poveste a fost complet nedrept”
Comentarii

Fostul fotbalist brazilian Rivaldo a declarat că faptul că Octavian Şovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland a fost un act de modestie care nu ar trebui să fie interpretat negativ.

„Felul în care lumea a reacţionat la poveste a fost complet nedrept... Şovre a fost umil în atitudine, recunoscând valoarea unui talent atât de mare de tânăr şi ştiind importanţa unui asemenea autograf în scopul ajutării copiilor cu autism.

Chiar şi dacă ar fi cerut autograful pentru el sau pentru fiul său, de exemplu, tot nu aş vedea asta ca fiind o problemă. A fost un act de modestie care nu ar trebui să fie interpretat negativ”, a spus Rivaldo pentru Betfair.

Arbitrul asistent Octavian Şovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland, după meciul pierdut de Borussia Dortmund, scor 1-2, cu Manchester City, în turul sferturilor Ligii Campionilor. La finalul meciului de marţi, pe tunelul de la vestiare, Şovre, membru în brigada condusă de Ovidiu Haţegan, a fost văzut cum îi cerea un autograf lui Haaland.



Ulterior, Octavian Şovre a declarat că obişnuieşte să strângă autografe de la mari sportivi ai lumii pentru a sprijini SOS Autism Bihor, un centru pentru bolnavii de autism.

Afla mai multe despre: rivaldo 

viewscnt
Articole similare