Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendarul Roberto Carlos, acuzaţii grave la adresa unui fost mare antrenor al său: "M-a distrus! Era să-mi termine cariera!"

Legendarul Roberto Carlos, acuzaţii grave la adresa unui fost mare antrenor al său: "M-a distrus! Era să-mi termine cariera!"
Comentarii

Roberto Carlos l-a criticat pe fostul său antrenor, Roy Hodgson, actualmente tehnician la Crystal Palace în Premier League.

Pentru mulţi, Roberto Carlos este cel mai mare fundaş stânga din istoria fotbalului.

După propriile-i mărturisiri, brazilianul a fost la un pas să eşueze în fotbal, iar "o vină" mare pentru asta ar fi putut avea Roy Hodgson, fostul său antrenor de la Internazionale Milano. Carlos l-a atacat  într-un interviu pe tehnicianul care antrenează şi azi la cel mai înalt nivel:

"Roy Hodgson m-a distrus. M-a pus să joc la mijlocul terenului, iar eu nu aveam niciun detaliu în jurul meu. Practic, nu puteam să joc pentru echipa naţională din cauza asta. Iar în 1997 era Copa America la vedere. Am căutat să plec şi am avut noroc" a mărturisit Carlos, care în acel an a semnat cu Real Madrid.

A fost o mutare înţeleaptă însă, pentru că Roberto Carlos s-a transformat dintr-un fotbalist care nu-şi găsea locul la prima sa experienţă în Europa, într-un jucător pentru istoria fotbalului. A jucat 10 ani la Real Madrid şi a câştigat 3 UEFA Champions League şi alte 10 trofee cu gruparea blanco. Brazilianul a marcat 11 goluri pentru Selecao în 125 de meciuri , devenind în 2002 campion mondial cu naţionala ţării sale. 

Afla mai multe despre: roberto carlos 

viewscnt
Articole similare