Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendarul Savo Milosevic, antrenor la Partizan Belgrad: "La ce noroc avem, sigur picăm cu FC Botoşani"

Legendarul Savo Milosevic, antrenor la Partizan Belgrad: "La ce noroc avem, sigur picăm cu FC Botoşani"

UEFA Europa League

Comentarii

Astăzi, de la ora 13, la Nyon, are loc tragerea la sorţi pentru primul tur de calificare din Europa League, acolo unde vor evolua trei formaţii din România: Universitatea Craiova, FCSB şi FC Botoşani. Meciurile vor avea loc pe 27 august, într-o singură manşă, pe terenul primei formaţii extrase.

FC Botoşani a fost repartizată de UEFA în Grupa a 12-a, însă nu este cap de serie. Astfel, i-au fost hărăzit trei posibile adversare: Lech Poznan (Polonia), Partizan Belgrad (Serbia) şi Ordabasy Shymkent (Kazahstan).

Antrenorul celor de la Partizan Belgrad, legendarul jucător sârb Savo Milosevic, presimte că tragerea la sorţi îi va scoate în cale echipa din România, care se arată a fi cel mai greu adversar posibil pentru sârbi. FC Botoşani este în Grupa a 12-a a "outsiderilor", alături de RFS şi Valmera, ambele din Letonia.

"Având în vedere ce noroc avem, cred că vom pica cu ei (n.r. - FC Botoşani)", a declarat Milosevic, în presa din Serbia.

Savo Milosevic a evoluat în cariera sa pentru Partizan, Aston Villa, Zaragoza, Parma, Espanyol, Celta Vigo, Osasuna şi Rubin Kazan, având aproximativ 200 de goluri marcate pentru aceste cluburi. De asemenea, a bifat 102 meciuri şi 37 de goluri pentru naţionala Serbiei, fiind pe locul trei all-time la prezenţe, şi locul 2 la marcatori.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare