Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legendarul ucrainean acuzat de trădare. FOTO | A rămas în Rusia şi a anunţat că suspendă plata pensiei alimentare către fetiţele sale

Legendarul ucrainean acuzat de trădare. FOTO | A rămas în Rusia şi a anunţat că suspendă plata pensiei alimentare către fetiţele salegalerie foto

Diverse

Comentarii

Anatoly Tymoshchuk, acuzat de trădare de ucraineni în contextul războiului cu Rusia, şi-a anunţat fosta soţie că suspendă plata pensiei alimentare pe care ar fi trebuit să o achite pentru cele două fetiţe pe care el au împreună.

Anatoly Tymoshchuk este o legendă a fotbalului ucrainean - jucătorul cu cele mai multe selecţii - însă, în această perioadă, a reuşit să-şi atragă furia compatrioţilor.

Ajuns la 42 de ani, fostul mijlocaş este secund la Zenit Sankt Petersburg şi i-a enervat pe ucraineni după ce a refuzat să demisioneze după ce Rusia a invadat Ucraina.

Acum, Anatoly Tymoshchuk i-a dat o veste proastă şi fostei soţii şi a anunţat-o că suspendă plata pensiei alimentare.

Acuzat de trădare, Anatoly Tymoshchuk şi-a atras şi antipatia fostei soţii

Anatoly Tymoshchuk este antrenor secund la Zenit Sankt Petersburg şi, spre deosebire de alţi ucraineni, a ales să nu-şi dea demisia din funcţia pe care o are şi să revină în ţara natală.

Această decizie a fost interpretată de ucraineni ca un gest de susţinere pentru Rusia, ţară care a invadat Ucraina. Şi, astfel, cel mai selecţionat jucător din naţionala Ucrainei s-a transformat într-un ”trădător”.

Însă Anatoly Tymoshchuk a reuşit acum să-şi supere şi fosta soţie, dar şi pe cele două fiice pe care le au împreună.

Potrivit unui document publicat de sport.ua, avocatul lui Anatoly Tymoshchuk a înştiinţat-o pe fosta soţie a jucătorului - Natalia Tymoshchuk - că va suspenda plata pensiei alimentare.

Anatoly şi Natalia Tymoshchuk au împreună două fetiţe, Noa şi Mia, care au rămas alături de mama lor, la Munchen, după procesul de divorţ care s-a terminat în anul 2016.

Motivele invocate de Anatoly Tymoshchuk pentru neplata pensiei alimentare sunt sancţiunile economice impuse Rusiei de Uniunea Europeană, după invazia Ucrainei.

”Ca măsură de precauţie, dorim să vă informăm că, din cauza sancţiunilor impuse Federaţiei Ruse care afectează operaţiunile financiare, este posibil ca clientul nostru să nu poată plăti pentru întreţinerea fiicelor Noa şi Mia pe perioada acestor sancţiuni”, se arată în scrisoare trimisă de avocatul lui Anatoly Tymoshchuk.

Anatoly Tymoshchuk, acuzat de trădare şi făcut praf în Ucraina

După ce Rusia a atacat Ucraina, aproape toţi sportivii ucraineni care lucrau pentru cluburile din ţara agresoare au ales să-şi rezilieze contractele.

Contrar tuturor aşteptărilor, Anatoly Tymoshchuk a ales să-şi continue activitatea ca antrenor secund la Zenit Sankt Petersburg. Decizia a fost dur criticată în Ucraina, unde acum este considerat un ”trădător”.

Anatoly Tymoshchuk a fost atacat inclusiv de foşti colegi din naţionala Ucrainei. Oleksandr Aliev, fost internaţional ucrainean, s-a înrolat în armată pentru a lupta contra Rusiei. Îmbrăcat în soldat, Aliev i-a transmis un mesaj lui Tymoschuk:

”Tymoshchuk, unde te-ai ascuns? De ce ţi-ai băgat limba în fund? Eşti compatriotul nostru”, a fost o parte din mesajul postat de Aliev pe reţelele de socializare.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: anatoly tymoshchuk 

viewscnt
Articole similare