Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Legislaţia nu permite asta!". Răzvan Burleanu, despre noua insolvenţă de la Dinamo: "Angajaţii clubului trebuie să treacă prin asta din nou"

"Legislaţia nu permite asta!". Răzvan Burleanu, despre noua insolvenţă de la Dinamo: "Angajaţii clubului trebuie să treacă prin asta din nou"

Dinamo București

Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a vorbit, într-o conferinţă de presă, despre situaţia de la Dinamo, care a intrat din nou în insolvenţă.

Reacţia lui Răzvan Burleanu după intrarea lui Dinamo în insolvenţă

Dinamo a intrat din nou insolvenţă, după ce a ieşit din prima procedură de acest fel în 2015, iar situaţia clubului a ajuns şi la urechile lui Răzvan Burleanu. Şeful de la Casa Fotbalului a spus îi pare rău pentru angajaţii clubului din Ştefan cel Mare, dar şi că nu se poate ca echipele din Liga 1 care se află în insolvenţă să nu fie lăsate pe prima scenă. Deoarece legislaţia română nu permite să fie excluse cluburile.

"E o părere de rău în momentul de faţă, în primul rând faţă de angajaţii clubului, care trebuie să treacă din nou printr-o procedură de insolvenţă. De data aceasta cred că va fi mai dificilă decât cea anterioară. (n.r. - că s-ar dori ca echipele aflate în insolvenţă să nu mai joace în Liga 1) Legislaţia naţională nu-ţi permite să iei o asemenea decizie.

Am expune Federaţia Română de Fotbal unui risc în cazul unui proces, în cazul în care clubul aflat în insolvenţă nu s-ar mai regăsi la nivelul Ligii 1. Dinamo a reuşit să treacă prin insolvenţă şi a rămas la nivelul Ligii 1", a spus Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Dinamo trece a doua oară prin insolvenţă. Prima dată când a apelat la o astfel de procedură a fost în 2014, când clubul avea datorii chiar mai mari decât acum, de peste 10.000.000 de euro. La doar un an şi trei luni, Dinamo a reuşit să iasă din insolvenţă.

Afla mai multe despre: razvan burleanudinamoinsolventaliga 1 

viewscnt
Articole similare