Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leicester îşi păstrează "diamantul". Salariu uriaş pentru James Maddison ca să nu plece la o rivală din Premier League

Leicester îşi păstrează "diamantul". Salariu uriaş pentru James Maddison ca să nu plece la o rivală din Premier League

Premier League

Comentarii

Manchester United a pus ochii pe "diamantul" lui Leicester City, James Maddison (22 de ani). Fotbalistul care e evoluat în vară la Campionatul European U21 urmează să primească un nou contract din partea "vulpilor", pentru a îi speria pe cei de la United.

Daily Mail notează că oficialii lui Leicester au început negocierile cu mijlocaşul englez pentru prelungirea contractului. Maddison, care împlineşte 23 de ani duminică, mai are un contract valabil pe trei ani şi jumătate şi încasează 50.000 de lire sterline pe săptămână. 

Planul "vulpilor" este să îi dubleze salariul lui Maddison, tocmai pentru a nu fi tentat de alte oferte. Astfel, dacă mijlocaşul va accepta propunerea, va încasa aproximativ 5,8 milioane de euro anual. Totuşi, Leicester nu a scăpat de probleme. Chelsea a pus "ochii" pe fundaşul stânga Ben Chilwell, iar cei doi fundaşi centrali, Jonny Evans şi senzaţia turcă, Caglar Soyoncu, sunt, de asemenea, doriţi de granzii din Premier League. 

Cu patru goluri şi două assist-uri în 11 jocuri, Maddison este unul dintre cei mai buni jucători de la Leicester. Prestaţia sa bună nu doar că a atras interesul lui Manchester City, dar a şi ajutat-o pe Leicester să aibă un sezon foarte bun, până acum, aflându-se pe locul doi, în spatele lui Liverpool. 

  • 45 de milioane de euro este cota lui James Maddison, potrivit transfermarkt.com 
  • Maddison a debutat pentru naţionala Albionului în meciul cu Muntenegru, din preliminariile pentru Campionatul European din 2020

 

Afla mai multe despre: james maddisonleicester 

viewscnt
Articole similare