Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leicester şi-a găsit antrenor! Omul care a fost la un pas de titlu cu Liverpool revine în Premier League, dar fanii s-au întors împotriva lui: ”Dezgustător ce a făcut!”

Leicester şi-a găsit antrenor! Omul care a fost la un pas de titlu cu Liverpool revine în Premier League, dar fanii s-au întors împotriva lui: ”Dezgustător ce a făcut!”

Premier League

Comentarii

Clubul Celtic Grasgow a anunţat, marţi, că şi-a dat acordul pentru ca tehnicianul Brendan Rodgers să negocieze cu gruparea Leicester City, de la care a fost demis Claude Puel zilele trecute.

Update: Fanii lui Celtic l-au pus la zid pe Rodgers după decizia neaştepată de azi. 

Fanii lui Celtic au reacţionat extrem de negativ la auzul veştii că Rodgers pleacă de pe Celtic Park. Câţiva dintre ei au protestat la baza sportivă a clubului, iar cei intervievaţi de BBC Scoţia l-au criticat dur pe deja fostul antrenor al echipei: ”Şocat şi dezamăgit, nu mă aşteptam” a spus unul dintre ei, ”sunt dezgustat, mai sunt două luni din sezon, puteam să câştigăm titlul e dureros şi ruşinos” l-a completat altul. ”E vorba de loialitate şi respect. Renunţă la tot pentru ce? Pentru un job în Premiership? Sunt dezamăgit profund” a declarat un alt fan aflat în apropierea arenei din Glasgow.

 

 


“Clubul Celtic a fost contactat de Leicester City pentru a discuta cu Brendan Rodgers cu privire la locul de antrenor rămas vacant. Brendan a spus că este o oportunitate pe care vrea să o analizeze, astfel că, cu mari reţineri, clubul şi-a dat acordul pentru ca el să discute cu Leicester City”, se arată pe site-ul grupării Celtic.

Duminică, Leicester City anunţa demiterea antrenorului francez Claude Puel, ca urmare a parcursului slab al echipei în ultima perioadă.

Brendan Rodgers a antrenat-o pe Liverpool între 2012 şi 2015, iar în sezonul 2013-2014 a fost la un pas de un titlu istoric în Premier League. Liverpool a avut cinci puncte avans cu trei etape înainte de final, însă în cele din urmă Manchester City a cucerit titlul.
 

Afla mai multe despre: leicesterbrendan rodgers 

viewscnt
Articole similare