Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leicester urcă pe primul loc în Premier League după victoria cu Chelsea. United are însă restanţă şi poate reveni pe prima poziţie

Leicester urcă pe primul loc în Premier League după victoria cu Chelsea. United are însă restanţă şi poate reveni pe prima poziţie

Fotbal

Comentarii

Leicester a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Chelsea, într-un meci restanţă din etapa a XVIII-a a campionatului englez Premier League.

Au marcat: Ndidi '6 şi Maddison '41. Într-un alt meci, West Ham United a trecut, pe teren propriu, cu 2-1 (1-0), de West Bromwich Albion, în aceeaşi etapă.

Cu 19 meciuri disputate, Leicester a trecut provizoriu pe primul loc în clasament, cu 38 de puncte. Pe locurile 2 şi 3 se află echipele din Manchester, United (37 de puncte - 18 jocuri) şi City (35 de puncte - 17 meciuri), Campioana Liverpool ocupă locul 4, cu 34 de puncte, din 18 partide, înaintea formaţiei Tottenham, de pe locul 5 (33 de puncte - 18 meciuri).

Chelsea (19) se află pe locul 8, cu 29 de puncte. Miercuri, Manchester City joacă o restanţă din etapa I, pe teren propriu, cu Aston Villa, iar Manchester United, în deplasare, cu Fulham, în etapa a XVIII-a.

Afla mai multe despre: leicester 

viewscnt
Articole similare