Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leipzig a produs surpriza în Final 8-ul UEFA Champions League. "Taurii" au eliminat-o pe Atletico şi vor juca pentru un loc în finală cu PSG. Vezi AICI golurile

VIDEO | Leipzig a produs surpriza în Final 8-ul UEFA Champions League. "Taurii" au eliminat-o pe Atletico şi vor juca pentru un loc în finală cu PSG. Vezi AICI golurile

UEFA Europa League

Comentarii

RB Leipzig a învins-o pe Atletico Madrid, 2-1, în sferturile de finală UEFA Champions League. "Taurii" s-au calificat în semifinale, acolo unde vor juca împotriva lui Paris Saint-Germain, datorită golului marcat de Adams în minutul 88.

VIDEO | Leipzig - Atletico Madrid 2-1 (Dani Olmo 51, Adams 88 / Joao Felix 71)

  • Leipzig: Gulacsi - Klostermann, Upamecano, Halstenberg - Kampl, Laimer, Angeliño, Nkunku, Sabitzer - Dani Olmo, Poulsen
  • Atletico: Oblak - Trippier, Savic, Giménez, Lodi - Héctor Herrera, Saúl, Koke, Carrasco, Marcos Llorente- Diego Costa

Final de meci. Centralul a pus stop partidei după aproape nouă minute de prelungire. 

Min. 88: GOOOOOL Leipzig! Şutul lui Adams este deviat de Gimenez, îl păcăleşte pe Oblak şi intră în poartă. 

Min. 71: GOOOOOL Atletico! Acelaşi Joao Felix transformă lovitura de pedeapsă. 

Min. 70: Penalty pentru Atletico! Joao Felix a fost faultat în careu, iar centralul partidei a acordat lovitura de pedeapsă. 

Min. 51: GOOOOOL Lepzig! Dani Olmo deschide scorul cu o lovitură de cap după centrarea lui Sabitzer. 

Min. 13: Ocazie Atletico! Combinaţia dintre Lodi şi Carrasco marchează prima ocazie a meciului pentru spanioli. Belgianul a trimis cu latul la colţul scurt, dar Gulacsi a fost la post. 

Min. 4: Ocazie Leipzig! Prima şansă a meciului îi aparţine echipei germane. Halstenberg rimite un şut mult peste poartă. 

A început meciul. 


Leipzig a ajuns în Final 8-ul Ligii Campionilor după ce în optimi a eliminat-o pe Tottenham, după ce a învins echipa lui Mourinho cu scorul general de 4-0. În cea mai puternică competiţie intercluburi din Europa, nemţii au o serie de invincibilitate de şase meciuri, interval în care au bifat patru victorii şi două rezultate de egalitate.

Mai mult, echipa lui Julian Nagelsmann a suferit doar un singur eşec în ultimele 16 meciuri oficiale, bilanţul din această perioadă fiind de opt victorii, şapte remize şi o înfrângere. Cel mai periculos jucător al lui Leipzig este Emil Forsberg. Suedezul are un total de patru goluri marcate în ultimele patru meciuri pe care le-a disputat echipa sa în UEFA Champions League. 

Leipzig - Atletico Madrid, LIVE VIDEO, în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, joi, ora 22:00

De cealaltă parte, Atletico Madrid este o echipă căreia îi place să deschidă scorul. În ultimele şapte meciuri din campionatul Spaniei pe care le-au câştigat, fotbaliştii lui Diego Simeone au marcat primii. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la ultimele opt succese din UEFA Champions League. 

Apărarea lui Nagelsmann va trebui să fie atentă la pericolul pe care îl reprezintă Alvaro Morata. Atacantul spaniol şi-a creat un obicei de a marca în finalurile de meci. Ultimele trei goluri pe care le-au dat madrilenii în Liga Campionilor au fost opera lui Morata şi de fiecare dată după minutul 75. 

Nici fundaşii lui Simeone nu trebuie să îi neglijeze pe atacanţii adverşi. Leipzig este o echipă care obţine multe lovituri de pedeapsă. Patru din ultimele opt goluri ale germanilor în competiţie au fost marcate de la punctul cu var.  Atletico nu e o echipă căreia îi place să marcheze mult. Ultimele şapte succese ale spaniolilor au fost obţinute cu doar două scoruri: 1-0 şi 2-0. 

Afla mai multe despre: leipzigatletico madridchampions league 

viewscnt
Articole similare