Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leipzig - Hoffenheim. O cotă interesantă de 1.90 la acest meci

Leipzig - Hoffenheim. O cotă interesantă de 1.90 la acest meci

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Leipzig - Hoffenheim Germania 21.04.2018. Fără îndoială un duel interesat pentru cupele europene, între două echipe redutabile din Bundesliga.

Ponturi pariuri Leipzig - Hoffenheim Germania 21.04.2018

Leipzig a evoluat până de curând şi-n cupele europene. A venit în Europa League din postura de ocupantă a locului 3 în grupele Ligii Campionilor. Marseille i-a oprit drumul, după 1-0 acasă şi 2-5 pe Velodrome. Înaintea eşecului dur suferit în Franţa, Leipzig pierduse clar acasă în campionat şi cu Leverkusen, scor 1-4. Celor două rezultate li se adaugă şi remiza cu Bremen, astfel că putem spune că echipa sponsorizată pronosticuri fotbal de Red Bull este în criză.
Gazdele joacă un fotbal spectaculos pe teren propriu, dacă ne gândim că zece din totalul celor 15 meciuri disputate până acum s-au terminat cu varianta Peste 2,5 câştigătoare. Exceptând înfrângerea 0-2 cu Napoli, din Europa League, Leipzig a marcat în fiecare meci de acasă în acest sezon.

Deschide şi tu un cont chiar astăzi la Betano. Ai cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live

Ponturi pariuri Leipzig - Hoffenheim Germania 21.04.2018

Hoffenheim este o adevărată maşinărie de GG-uri în deplasare, cu şapte din precedentele opt partide încheiate cu această variantă câştigătoare. Echipa oaspete traversează în acelaşi timp o formă grozavă, învinsă fiind numai de Schalke în ultimele sale zece partide oficiale. Cinci dintre ele le-a câştigat la handicap! Hoffenheiam vizează locul de Liga Campionilor, dar la fel de bine poate pierde prezenţa în Europa League. Frankfurt are acelaşi număr de puncte şi un program mai accesibil pe final de sezon. Trupa lui Nagelsmann şi-a umilit rivala de sâmbătă în turul campionatului, scor 4-0. Totuşi, a pierdut cu 1-2 precedenta vizită pe terenul celor de la Leipzig.

Leipzig - Hoffenheim X2 @ 1.90

Afla mai multe despre: leipzighoffenheimgermaniabundesliga 

viewscnt
Articole similare