Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Leipzig - Liverpool 0-2. Salah şi Mane au făcut diferenţa la Budapesta. Klopp, lecţie pentru Nagelsmann

VIDEO Leipzig - Liverpool 0-2. Salah şi Mane au făcut diferenţa la Budapesta. Klopp, lecţie pentru Nagelsmann
Comentarii

Liverpool s-a impus la Budapesta în faţa germanilor de la RB Leipzig, scor 2-0. Golurile au fost marcate în repriza secundă de vedetele ”cormoranilor”, Mo Salah şi Sadio Mane

Cu un lot decimat de accidentări, dar şi cu o serie catastrofală de trei înfrângeri în spate, Liverpool şi-a regăsit strălucirea în Champions League, contra lui Leipzig. Nemţii au început bine meciul, iar Olmo a trimis în bară la prima mare ocazie a meciului. Cormoranii au replicat prin Salah, blocat excelent de Gulacsi. Robertson a fost apoi foarte aproape de golul sezonului. I-au lipsit doar câţiva centimetri, spre disperarea goalkeeperului maghiar. Actul secund a debutat la fel ca primul, cU o imensă ocazie a nemţilor. Nkunku a ratat singur cu Alisson. Două greşeli imense au stabilit soarta confruntării. Sabitzer şi Mukiele au îngropat-o pe Leipzig. Greşelile celor doi i-au pus pe Salah şi pe Mane faţă în faţă cu Gulacsi. Atacanţii formaţiei engleze au primit cadourile, iar Liverpool s-a impus la Budapesta cu 2 la 0 şi porneşte ca mare favorită în returul de pe Anfield.

LIVE VIDEO | RB Leizpig - Liverpool 0-2 (Salah 52, Mane 58)

RB Leipzig: Gulacsi - Klosterman, Mukiele, Upamecano, Angelino - Nkunku, Kampl - Haidara, Olmo, Adams - Sabitzer
Liverpool: Alisson - Arnold, Kabak, Henderson, Robertson - Thiago, Wijnaldum, Jones - Salah, Firmino, Mane


Min 92. Ocazie uriaşă pentru Leipzig de a reduce din handicap

Min 61. Leipzig putea reduce din handicap. Angelino a fost aproape de gol

Min 58. GOOOOL LIVERPOOL! Mane profită de o eroare în defensiva gazdelor şi face 2-0

Min 52. GOOOL LIVERPOOL! Mo Salah scapă spre poarta lui Gulacsi şi finalizează cu sânge rece. Klostermann nu îl poate bloca pe starul egiptean care reuşeşte astfel deschiderea scorului!

Min 47. Şansă de gol pentru formaţia gazdă! Nkunku nu reuşeşte însă să-l învingă pe Alisson

Pauză la Budapesta. Cele două formaţii sunt la egalitate, 0-0. Asta deşi primele 45 de minute au fost bune

Min 35. Liverpool marchează, dar golul nu este validat. Se pare că mingea a ieşit înainte de centrare în afara terenului

Min 32. Robertsooon! Fundaşul stânga de la Liverpool putea marca un euro gol printr-o execuţie de la distanţă. Mingea a trecut peste poarta gazdelor

Min 25. Liverpool are o posesie de 62% conform UEFA. Formaţia lui Jurgen Klopp este la cârma jocului. Firmino iese din nou în evidenţă, preia excelent după pasa lui Tren Alexander Arnold, dar finalizarea este modestă, iar Leipzig scapă fără gol.

Min 20. Liverpool este din ce în ce mai periculoasă. Firmino reia cu capul, puţin peste poarta lui Gulacsi. Campioana Angliei controlează clar mijlocul terenului, acolo unde Thiago şi Wijnaldum fac o risipă de efort impresionantă. 

Min 17. Şut al lui Sabitzer! Alisson are priză bună şi reţine. A fost o execuţie bună de pe loc a fotbalistului dorit de Tottenham în Premier League

Min 15. Dublă ocazie în decurs de 30 de secunde pentru Liverpool! Mai întâi Mo Salah încearcă să-l lobeze pe Gulacsi în situaţie de unu vs unu, dar portarul germanilor respinge. Faza continuă, iar Roberto Firmino trage în plasa laterală! Ieşire providenţială a lui Gulacsi la această fază, dar şi lipsă de inspiraţie pentru atacanţii lui Liverpool. ”Coromoranii” îşi arată însă ”ghearele” la Budapesta!

Min 12. Prima acţiune periculoasă a oaspeţilor. Salah este în flancul stâng, îl aşteaptă pe Roberto Firmino, dar timeing-ul nu este cel mai bun şi Mukiele îndepărtează pericolul

Min 4. Bară Leipzig!! Centrare excelentă a lui Angelino şi reluare cu capul a lui Dani Olmo, dar bara îl salvează pe Alisson. Ocazie importantă pe filieră spaniolă pentru gruparea germană. Olmo a atacat foarte bine centrarea şi a reluat excelent. Noroc pentru Liverpool!

Min 1. A început meciul dintre Leipzig şi Liverpool


Este pentru prima dată în istorie când RB Leipzig şi Liverpool se vor duela. O echipă tânără, SSV Markranstadt, din liga a 5-a germană, a fost cumpărată de Red Bull în 2009 şi transformată în RB Leipzig. După doar 7 ani, echipa a reuşit să ajungă în Bundesliga, având o ascenisune incredibilă în fotbalul mondial.

”Die rottenbullen” preferă o filozofie ce presupune dezvoltarea jucătorilor tineri, folosirea lor în prima echipă şi apoi vânzarea pe profituri realmente gigantice. Naby Keita şi Timo Werner au adus clubului, cumulativ, 113 milioane de euro, după ce au fost aduşi pentru doar 43 de milioane, iar diverşi alţi jucători plin de potenţial vor aduce sume mari clubului. De la promovarea în Bundesliga, Leipzig a jucat în competiţii europene în fiecare sezon, iar în 2019/2020 a reuşit să ajungă, în premieră, în semifinalele competiţiei.

Leipzig - Liverpool LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 2

De cealaltă parte, Liverpool este o echipă tradiţională, care a avut mult succes în Liga Campionilor. Doar Real Madrid şi AC Milan au câştigat mai multe decât cele 6 trofee Champions League ale ”cormoranilor”. Însă, pentru prima dată în ultimii 2 ani, Liverpool traversează o perioadă cu adevărat slabă.

Leipzig - Liverpool LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 2

Afectată de accidentări tot sezonul, în special pe postul de fundaş central, Liverpool se află în afara primelor patru poziţii din Premier League şi nu a reuşit să câştige decât 9 din ultimele 30 de puncte disponibile. Mai mult, cu van Dijk şi Gomez accidentaţi pentru, probabil, tot restul sezonului, iar Matip şi Fabinho de asmenea chinuiţi de diverse probleme medicale, acum ar fi cel mai bun moment pentru Leipzig de a o înfrunta pe Liverpool.

Partida poate fi vizionată în direct pe Telekom Sport 2, de la ora 22:00.

Afla mai multe despre: liga campionilorrb leipzigliverpool 

viewscnt
Articole similare