Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leipzig - Napoli, Europa League. Pronosticul cu care trebuie să-ţi începi biletul de joi

Leipzig - Napoli, Europa League. Pronosticul cu care trebuie să-ţi începi biletul de joi

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Leipzig - Napoli Europa League 15.02.2018. Italienii reuşesc să ofere meciuri mai mult decât spectaculoase şi par că se vor bate la titlu până la final, în timp ce nemţii amestecă meciurile bune cu cele modeste.

Ponturi pariuri Leipzig - Napoli Europa League 15.02.2018

Napoli nu mai ştie cum e să piardă, reuşind să aibă un parcurs perfect de sezon, chiar dacă ne aflăm deja în a doua parte a stagiunii. Napoletanii au nouă victorii în ultimele 10 partide, iar singura înfrângere din această perioadă a venit în Cupa Italiei, trofeu la care se pare că a renunţat pentru a se putea bate în campionat. Este foarte important dacă aceeaşi atitudine o va avea şi în Europa League, având în vedere că un titlu e mult peste această competiţie din toate punctele de vedere. 

De partea cealaltă, Leipzig nu mai are sezonul bun de anul trecut, însă în continuare reuşeşte să stea în vârful clasamentului, alături de forţele din Bundesliga. Nemţii sunt bucuroşi de prima lor prezenţă în Europa, aşa că vor face tot posibilul să aibă rezultate cât mai bune.

Ponturi pariuri Leipzig - Napoli Europa League 15.02.2018

Din acest motiv, suntem de părere că este nevoie de atenţie când pariaţi pe acest meci, deoarece Napoli s-ar putea să nu forţeze la capacitate maximă. Aşadar, cel mai indicat ar fi să pariaţi pe număr de goluri sau pe un pariu care implică echipa oaspete. Recomandarea noastră este GG. Leipzig a înscris zece goluri în ultimele sale patru meciuri oficiale de acasă. 

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.66

Afla mai multe despre: leipzignapoliserie aeuropa leaguebundesliga 

viewscnt
Articole similare