Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leipzig, victorie pe terenul lui Stuttgart! Union Berlin îşi continuă forma de senzaţie, în timp ce Schalke a fost învinsă din nou! VIDEO

Leipzig, victorie pe terenul lui Stuttgart! Union Berlin îşi continuă forma de senzaţie, în timp ce Schalke a fost învinsă din nou! VIDEO

Bundesliga

Comentarii

Bundesliga a oferit din nou câteva meciuri excelente. S-au marcat goluri multe şi realmente spectaculoase

Dani Olmo a adus victoria celor de la Leipzig în deplasarea de la Stuttgart. Oaspeţii au ratat un penalty în prima repriză prin Forsberg, dar într-un final au obţinut cele trei puncte. Formaţia lui Nagelsmann este temporar lider în Bundesliga.

Golul începutului de an a fost marcat încă din a doua zi a lui 2021. Amiri a deschis scorul pentru Leverkusen în deplasarea de la Frankfurt cu o execuţie de generic. Golul său nu a ajutat-o însă pe Bayer să obţină vreun punct. La mijlocul primei reprize, Younes a restabilit egalitatea, pentru ca în startul părţii a doua, Eintracht să marcheze din nou. Tapsoba a înscris în proprie poartă. În final, Hinteregger a fost şi el la un pas de autogol, dar bara a salvat-o pe Frankfurt, care s-a impus până la urmă cu 2 la 1.

Hertha i-a aplicat o adevărată corecţie lui Schalke în prima etapă a noului an. Guendouzi a deschis scorul cu un şut frumos, cu zece minute înainte de pauză. Echipa din capitală a scăpat de emoţii imediat după ieşirea de la cabine. Cordoba a făcut 2-0. În final, Piatek a marcat şi el şi a stabilit scorul final. Hertha s-a impus cu 3-0 şi s-a distanţat la şase puncte de zona retrogradării. Schalke a rămas ultima, fără victorie în acest sezon şi cu doar patru puncte strânse din 14 meciuri.

Gladbach s-a apropiat de zona cupelor europene în Bundesliga, după o victorie la limită pe terenul Arminiei Bielefeld. Embolo putea deschide scorul încă din minutul 6, însă a ratat incredibil de două ori în aceeaşi fază.  Camerunezul şi-a luat revanşa după pauză şi a marcat singurul gol al meciului. Borussia a pus astfel capăt seriei de patru meciuri fără victorie.

Union Berlin şi-a continuat seria de senzaţie şi în deplasarea de la Bremen. Awonyi a fost eroul urşilor, care s-au impus cu 2-0. Mai întâi i-a pasat lui Becker pentru golul de 1-0, apoi şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor la jumătatea primei reprize. Union a bifat al şaselea succes al sezonului şi a urcat pe locul 4 în clasament, loc de UEFA Champions League.

Freiburg a reuşit o primă repriză de vis pe terenul lui Hoffenheim. Oaspeţii au deschis balul încă din minutul 7, când Santamaria a înscris primul său gol în Bundesliga. Grifo a trimis apoi imparabil dintr-o lovitură de la 11 metri. La pauză s-a intrat cu 0 la 3. Kasim a încheiat cu un autogol repriza de coşmar a echipei sale. Hoffenheim a reuşit doar golul de onoare în actul secund. Bebou a marcat, iar meciul s-a încheiat 1 la 3.

Augsburg a câştigat trei puncte uriaşe în deplasare cu FC Koln. Iago a înscris unicul gol al meciului, cu un sfert de oră înainte de final.

Afla mai multe despre: rezumate bundesliga 

viewscnt
Articole similare