Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lekic e încântată de atmosfera din Sala Polivalentă: "A fost senzaţional"

Lekic e încântată de atmosfera din Sala Polivalentă: "A fost senzaţional"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a debutat perfect în noul sezon al Ligii Campionilor. Echipa pregătită de Magnus Johansson s-a impus cu 36-31 în faţa vicecampioanei Ungariei, Ferencvaros.

"Cel mai important este că am câştigat. A fost un meci greu, am avut un adversar dificil în faţă, dar este foarte bine că am câştigat. Fetele din apărare au făcut o treabă bună, le-au blocat pe adversare şi pot spune că am jucat ca o adevărată echipă. Noile jucătoare au venit cu un spirit de luptătoare, atmosfera este incredibilă. După ce am pierdut Supercupa ne-a scăzut puţin moralul, dar ne-am revenit rapid" , a declarat Jelena Grubisic pentru Telekom Sport.

"A fost un meci foarte bun, mă aşteptam la aşa ceva şi vreau să le mulţumesc celor din public. A fost o atmosferă senzaţională, ne-au împins de la spate şi vreau să-mi felicit colegele. Totul a funcţionat foarte bine şi cred că ne vom descurca şi mai bine în următoarele meciuri. Încă mai avem nevoie de timp pentru a deveni mai omogene, sunt sigură că CSM poate juca mult mai bine decât a făcut-o în acest meci" , a spus Andrea Lekic pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ungariaferencvaroscsm bucurestiliga campionilor 

viewscnt
Articole similare