Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Lent, cu probleme la construcţie” FCSB nici nu vrea să audă de Andrei Burcă

„Lent, cu probleme la construcţie” FCSB nici nu vrea să audă de Andrei Burcă

Superliga

Comentarii

FCSB nu stă excelent la capitolul fundaşilor centrali.

Echipa lui Toni Petrea a avut foarte multe accidentări în defensivă. În ciuda acestor probleme, Mihai Stoică a declarat că nu se pune problema unui eventual transfer a lui Andrei Burcă, stopper-ul CFR-ului, dorit în trecut de Gigi Becali.

„De acord, trebuie să găsim jucători care să se impună. Miron a venit şi a avut probleme de acomodare, dar în ultima vreme a jucat foarte bine şi a demonstrat că a fost o idee inspirată.

Pe mine, m-au acuzat mulţi că m-am opus transferului lui Burcă. Poate să fie la CFR extraordinar, dar mă uit la meciul nostru cu CFR. Burcă l-a avut în marcaj pe Miron, la bara lui Miron, a făcut fault la Tănase din postură de ultim apărător. E adevărat că a şi marcat cu ajutorul nisipului, cu Vlad neinspirat.
E un jucător care se pretează la CFR, la naţională. Cred eu că dă randament la o echipă care joacă defensiv, dar la una care joacă cu fundaşii departe de poartă, nu cred că poate evolua.

Mi se pare lent, cu probleme la construcţie. Aşa văd eu fotbalul, dar nu eu decid cine vine şi cine pleacă de la Steaua. Într-o vreme am decis, acum nu!”
, a spus MM Stoica.

  • 2,5 milioane de euro este cota lui Andrei Burcă, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Pleacă Burcă de la CFR?

Andrei Burcă (28 de ani), fundaşul celor de la CFR Cluj, şi-a anunţat dorinţa de a pleca de la formaţia din „Gruia”. internaţionalul român care a adunat 6 selecţii la echipa naţională a României susţine că are deja discuţii cu mai multe formaţii din străinătate şi speră ca transferul său să se concretizeze la finalul sezonului actual din Liga 1, după ce va câştiga campionatul cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbandrei burca 

viewscnt
Articole similare