Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Groazavu explică lipsa unui titular din meciul cu CFR: „Am auzit că a semnat cu ei! L-am scos din lot”

Leo Groazavu explică lipsa unui titular din meciul cu CFR: „Am auzit că a semnat cu ei! L-am scos din lot”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a bătut-o pe Sepsi în etapa cu numărul 2 din play-off, scor final 1-0.

Lupta este aprinsă în play-off. Apar acuzaţii şi suspiciuni după fiecare meci. După ce Sepsi a pierdut cu CFR, rivalele au suspectat-o pe echipa lui Leo Grozavu că ar fi lasat-o mai moale contra clujenilor.

Leo Grozavu se apără şi explică un episod mai puţin ştiut. Antrenorul l-a exclus din lot pe Bouhenna din cauza faptului că i s-a părut suspect. Grozavu are bănuieli conform cărora fotbalistul ar fi semnat cu CFR.

„Ar trebui să fie mai multă responsabilitate atunci când se fac aceste discuţii. E uşor să acuzi, să vorbeşti. Oamenii ar trebui să aibă mai multă capacitate de a înţelege că în anul 2021 nu cred că îşi mai permite cineva să joace asemenea meciuri. Sunt mulţi jucători străini, e foarte greu să poţi să te aştepţi la asemenea lucruri. Rachid Bouhenna nu a fost în lot pentru că am considerat că a făcut greşeli, că nu e în măsură să joace.

Uitaţi, eu nici nu sunt convins că Bouhenna a semnat sau nu cu CFR. Din acest motiv am hotărât să nu-l iau în lot cu CFR. El putea juca fără probleme. Cred că o mai bună dovadă decât asta nu există. Sunt anumite suspiciuni că Bouhenna a semnat cu CFR Cluj. Aşa că am zis că e mai bine să-l ferim şi pe el de suspiciuni, dar şi pe noi”, a declarat Leo pentru gsp.ro.

„Diferenţa o va face experienţa”

Întrebat despre lupta la titlul, antrenorul a mărturisit: „Mi-e greu să dau un verdict! Sunt două echipe total diferite ca abordare. Văd că în România face diferenţa experienţa. A făcut-o în ultimii 3 ani. Dacă e să dau un pronostic, cred că o va face şi în acest sezon. I-am simţit şi la meciul cu noi. Cred că asta a făcut diferenţa. FCSB are jucători cu o calitate foarte bună, individual sunt foarte buni, dar nu atât de experimentată. Cred că în anumite momente contează asta”.

Afla mai multe despre: leo grozavusepsiplay-offrichard bouhenna 

viewscnt
Articole similare