Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu a avut puterea să dea o nouă declaraţie în stilul caracteristic după ce a pierdut: „Sunt mai buni la şmecherie fotbalistică” | VIDEO

Leo Grozavu a avut puterea să dea o nouă declaraţie în stilul caracteristic după ce a pierdut: „Sunt mai buni la şmecherie fotbalistică” | VIDEO

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

După un rezultat de egalitate cu Hermannstadt şi o victorie cu Poli Iaşi, Sepsi a reuşit să şi piardă în 2020. Echipa lui Leo Grozavu a fost învinsă de FC Botoşani. Moldovenii s-au impus cu 1-0. Antrenorul covăsnenilor pare că s-a resemnat de mult cu lupta la retrogradare.

Cu o etapă rămasă până la finalul sezonului regulat, Sepsi e pe locul 8 în Liga 1. Covăsnenii au 32 de puncte şi sunt scutiţi de grijile retrogradării, cel puţin până la înjumătăţirea punctelor.

Înfrângerea cu FC Botoşani a fost a şaptea suferită de echipa din Sf. Gheorghe în acest sezon. În rest, fotbaliştii lui Leo Grozavu au bifat şapte succese şi 11 remize.

„Am întâlnit o echipă de play-off şi noi suntem o echipă de play-out, diferenţa aici este. Cei care sunt în play-off, înseamnă că sunt mai buni decât noi. Mai buni la ştiinţa jocului, la şmecherie fotbalistică. Au intrat o dată în careu în a doua repriză şi ne-au marcat gol. Asta e diferenţa.

E destul de dificil, am pierdut un joc pe care l-am dominat teritorial, dar fără claritate, fără să ne creem ocazii foarte clare. Multă întâmplare. Din păcate, asta este, atât am putut astăzi, sperăm să putem mai mult în meciurile următoare. 

Nu ne-au pus probleme neapărat, problemele ni le-am pus singuri. Iar atunci când trebuia să facem puţin diferenţa, nu am reuşit să o facem”, a declarat antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu, la finalul meciului pierdut cu FC Botoşani, scor 0-1. 

Afla mai multe despre: sepsigrozavubotosani 

viewscnt
Articole similare