Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu a calificat-o pe Sepsi în Conference League: „Am făcut un sezon fantastic” + De ce a refuzat CFR-ul: „Sunt de modă veche.. pentru mine cuvântul e mai important decât orice!”

Leo Grozavu a calificat-o pe Sepsi în Conference League: „Am făcut un sezon fantastic” + De ce a refuzat CFR-ul: „Sunt de modă veche.. pentru mine cuvântul e mai important decât orice!”

Superliga

Comentarii

Sepsi a avut parte de un sezon minunat şi va juca în preliminariile Conference League.

Sepsi s-a calificat în play-off şi a avut parte de un sezon reuşit. Leo Grozavu a inregistrat rezultate foarte bune şi a reuşit să încurce favoritele la titlu din acest sezon.

„Suntem fericiţi, bucuroşi, e momentul lor, au făcut un campionat fantastic, un play-off şi mai fantastic şi am terminat în aceasta seară ce am muncit un an de zile, am încununat cu această victorie mare care ne-a dus în Europa, e o premieră pentru acest club, sper să nu fie şi ultima. 

Am avut un grup extraordinar, un lot echilibrat, din acest motiv am reuşit şi în momentul mai puţin faste să facem rezultatele. Îmi plec şapca în faţa lor pentru că au fost fantastici în acest an. (n.r. despre contractul lui) Aveam discuţii avute dinainte şi am spus. Sunt un om de cuvânt, poate nu de modă nouă, ci mai veche, dar cuvântul e mai important decât orice. 

Când am vorbit cu oamenii şi le-am spus că vreau să continui, chiar dacă nu era o semnătură pe contract, aveam foarte multe lucruri discutate, stabilite şi indiferent chiar dacă am pierdut în viaţă, nu pot să-mi iau cuvântul înapoi şi să înşel încrederea unor oameni. Am ridicat stacheta, e automat multă presiune anul viitor pe noi, e clar că ajunşi la nivelul acesta, nimeni nu mai acceptă să coborăm.

Ştim cu toţii că suntem sub lupă, va trebui să avem o mare responsabilitate pentru sezonul viitor”, a declarat antrenorul echipei Sepsi Sf. Gheorghe, Leo Grozavu. 

Afla mai multe despre: sepsileo grozavucfr clujconference league 

viewscnt
Articole similare