Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu a dezvăluit secretul succesului de pe Cluj Arena: ”S-au făcut analize”

Leo Grozavu a dezvăluit secretul succesului de pe Cluj Arena: ”S-au făcut analize”

Fotbal

Comentarii

Poli Iaşi a reuşit o victore importantă, luni, scor 2-0, pe terenul celor de la Universitatea Cluj, într-un duel din etapa a 8-a.

Partida a început duminică, însă, din cauza furtunii, a fost întreruptă în minutul 54 şi reluată luni, din acelaşi punct.

Leo Grozavu, mai inspirat decât Ioan Ovidiu Sabău

Cele două goluri ale moldovenilor au fost marcate de către Alin Roman, în minutele 56 şi 90+3, care a profitat de gafele majore din defensiva ardelenilor.

În urma acestui rezultat, Poli Iaşi a urcat pe locul 15, cu 6 puncte, în timp ce Universitate Cluj a picat pe locu 14, cu 7 puncte.

Felicitări băieţilor pentru modul în care ne-am prezentat. Ieri am fost mai apatici. Le-am spus că pot face lucrurile mai bine. Am făcut şi greşeli inerente, mai avem mult până să fim o echipă grea. Am obţinut trei puncte foarte importante.

S-au făcut analize, de ambele părţi. Ştiam la ce să ne aşteptăm. Au fost momente când puteam să fim dezechilibraţi. Câteva acţiuni care ne-au creat probleme. Sistemul defensiv a dat satisfacţie şi de data asta nu am mai primit gol.

Contează cum te aperi, dar şi ce faci în atac. Nu poţi să câştigi, dacă nu marchezi. Am avut două momente inspirate. Roman e un jucător de execuţie. Ne bucurăm.

Astăzi, am încercat să-i blocăm de sus. Au calitate când sunt cu faţa la joc şi le dai timp şi spaţiu. A contat că noi am intrat cu o echipă proaspătă, faţă de cea din Cupă.

A contat că am jucat două reprize în două zile diferite. Au fost mai multe lucruri care ne-au avantajat. Dar acesta este fotbalul”, a declarat Leo Grozavu, la finalul meciului cu U Cluj.

Afla mai multe despre: leo grozavuu cluj - poli iasi 

viewscnt
Articole similare