Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu a fost eliminat şi trimis în tribune: „Mi-au pus pumnul în gură. Nu m-au lăsat să lucrez”. Reproşuri la adresa lui Antonie

Leo Grozavu a fost eliminat şi trimis în tribune: „Mi-au pus pumnul în gură. Nu m-au lăsat să lucrez”. Reproşuri la adresa lui Antonie

Superliga

Comentarii

Farul a învins-o pe Sepsi, cu scorul de 1-0, pe teren propriu, în etapa cu numărul 4 din Liga I.

Leo Grozavu a văzut al doilea galben în minutele de prelungire şi a fost trimis în tribune. 

Antrenorul a fost total de nemulţumit de arbitrajul de la meciul cu Farul şi a răbufnit în direct: „N-am înţeles nimic. Aşa e în România. Mi-au pus pumnul în gură. Niciodată nu o să pot fi eu judecat ca şi un antrenor de la CFR, de exemplu.

Le-a fost frică doar să ia decizia împotriva cuiva şi aşa i-a dat şi mie”

Nu am înţeles nimic. Am cerut o explicaţie. M-am ridicat în picioare, nu am jignit, nu am zis nimic. Domnul Antonie din frica de a-i da cartonaşul la Hagi mi l-a dat mie. Le-a fost frică doar să ia decizia împotriva cuiva şi aşa i-a dat şi mie. Antonie totuşi nu aude când se strică împtoriva unei etnie. Reprezentăm şi noi România. Prea multă ura. Trăim în România se vede.

Nu sunt lăsat să joc fotbal. Atât cât ştiu şi eu”

Am atras atenţia din timpul săptămâni.. Am fost superiori Farului. La singura greşeală, lipsă de reacţie am luat un gol. Ne-a lipsit luciditatea. Suferim. Nu aş vrea să vorbesc despre fotbal că nu cum acum. Nu sunt lăsat să joc fotbal. Atât cât ştiu şi eu. Nu ştiu când revin cei accidentaţi”, a declarat Grozavu.

În minutul 18 al meciului Farul - Sepsi, galeria dobrogenilor a apelat prima dată la scandări xenofobe: „Afară, afară cu ungurii din ţară!”.

Niczuly Roland a fost extrem de afectat la interviul de după meci: „M-au scuipat. Au fost doar scandări xenofobe şi înjurături”

Afla mai multe despre: sepsileo grozavufarul constanta 

viewscnt
Articole similare