Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu a produs surpriza şi le spune spaniolilor cum să procedeze cu Cosmin Contra la Dinamo: "Asta e normalitatea"

Leo Grozavu a produs surpriza şi le spune spaniolilor cum să procedeze cu Cosmin Contra la Dinamo: "Asta e normalitatea"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu, s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi în victoria cu Dinamo, scor 2-0. De asemenea, tehnicianul a cerut răbdare în privinţa lui Cosmin Contra.

VIDEO | Sepsi - Dinamo 2-0 (Achahbar 29, I. Fulop 77)

"Îmi felicit băieţii. Inimă şi minte! Puteam să închidem mai rapid jocul, ne-a lipsit puţin luciditatea la ultima pasă, la finalizare. Ştiam că Dinamo vine să-şi vândă scump pielea. Cu toate astea, am făcut ce am pregătit. Sperăm să continuăm şi după seria de patru victorii consecutive. Important e clasamentul final. Degeaba eşti acum pe locul trei, dacă la final eşti pe 10. Avem încredere, pentru că munca noastră aduce victorii. Prefer să am probleme cu pe cine să aleg în primul 11, decât să nu am pe cine să aleg", a declarat Leo Grozavu. 

Cosmin Contra a ajuns la a patra înfrângere la rând, iar Leo Grozavu e de părere că spaniolii de la Dinamo ar trebui să aibă răbdare: 

"Dinamo e un club mare, unde presiunea e în fiecare moment. La Sepsi nu pune nimeni presiuni, pregătim totul în linişte şi contează lucrurile astea. Asta e normalitatea. Nu să punem azi un antrenor şi să vrem să câştige Champions League. Eu de asta cred că suferim în fotbalul românesc, pentru că nu e răbdare", a mai spus antrenorul lui Sepsi. .  

Afla mai multe despre: leo grozavucosmin contrasepsi dinamo 

viewscnt
Articole similare