Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, după Sepsi - Botoşani 2-2: "Să fim corecţi. Au avut două şuturi pe spaţiul porţii şi au marcat de două ori."

Leo Grozavu, după Sepsi - Botoşani 2-2: "Să fim corecţi. Au avut două şuturi pe spaţiul porţii şi au marcat de două ori."

Fotbal

Comentarii

Sepsi a scos un punct acasă cu Botoşani după ce a fost condusă cu 2-0 şi a egalat în al 5-lea minut de prelungire.

Sepsi a scos o remiză acasă în prelungiri în meciul de acasă cu Botoşani după ce moldovenii au condus cu 2-0. Leo Grozavu, antrenorul celor de la Sepsi s-a arătat dezamăgit de rezultatul final cu toate că echipa lui a egalat în al 5-lea minut de prelungire: "Eu cred  că nu meritam să pierderm, chiar dacă am întâlnit o echipă foarte bună, o echipă cu jucători de calitate, dar foarte opragmatică. Să fim corecţi. Au avut două şuturi pe spaţiul porţii şi au marcat de două ori. Pragmatism şi eficienţă sută la sută. Noi am muncit tot meciul, am alergat, am încercat să creăm, nu am creat cât aş fi vrut. E bine că am reuşit şi din acest punct de vedere merită băieţii toate felicitările. Au crezut până în ultima clipă, au luptat şi am fost răsplătiţi. Un punct, mult prea opuţin pentru ceea ce ne-am propus, dar e bine că nu am pierdut."

"Am crezut în orice moment pentru că eu le-am spus şi băieţilor, acum nu vreau să se supere cei de la Botoşani, pentru că au echipă bună. Am pus presiune, dar nu am avut luciditatea necesară. Prima oară când au ajuns în faţa porţii a fost gol în poarta noastră. Iar a doua  acţiune, aşa roată pe tuşă, nici nu dă direct spre poartă, dar ăsta e fotbalul. Au muncit băieţii, au vrut, nu am ce să le reproşez ca şi efort, ca şi dorinţă. Am revenit de la 0-2. Sigur, facem greşeli, dar inerente. Am spus, e un campionat ciudat, decis de acest covid şi de multe greşelid e arbitraj până în momentul de faţă. Am avut şi noi probleme, dar nu plângem atât de tare. Dar vedeţi că la fiecare etapă se întâmplă multe greşeli de arbitraj, care, în multe momnete, stabilesc ierarhia." a continuat Leo Grozavu.

Sepsi este pe locul 4 în Liga 1 după 12 meciuri cu 20 de puncte, la un singur punct în spatele campioanei, CFR Cluj. Botoşani are un sezon ceva mai slab ca anul trecut şi ocupă locul 11 momentan cu 13 puncte.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liga 1fc botosani 

viewscnt
Articole similare