Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu e în al nouălea cer! Silviu Lung Jr, tot mai aproape de Poli Iaşi: ”La început nici nu am avut curajul să mă gândesc că îl putem aduce”

Leo Grozavu e în al nouălea cer! Silviu Lung Jr, tot mai aproape de Poli Iaşi: ”La început nici nu am avut curajul să mă gândesc că îl putem aduce”

CSM Poli Iași

Comentarii

Liber de contract după despărţirea de Al Raed (Arabia Saudită), unde a jucat sezonul trecut, Silviu Lung junior este aproape de a reveni în Liga 1.

Poli Iaşi s-a impus la Ovidiu cu scorul de 3-1, în etapa a 3-a din Superliga.

Leo Grozavu a confirmat negocierile cu Silviu Lung Jr

Silviu Lung Jr a rămas liber de contract, după despărţirea de echipa saudită Al-Raed. La scurt timp după ce a apărut informaţi potrivit căreia Silviu Lung Jr este aproape să ajungă în Copou, Leo Grozavu a venit cu lămuriri.

„Există discuţii, dar aşa cum discutăm cu el, discutăm şi cu alţi jucători. Nu avem certitudinea că va veni până nu îl vedem semnat. Doar atunci putem spune că este jucătorul nostru. Deocamdată doar discuţii.

La început nici nu am avut curajul să mă gândesc că îl putem aduce, după care discuţiile au prins un pic de substanţă. Ne-a spus că încă aşteaptă o ofertă din străinătate, unde are discuţii, iar dacă nu se materializează e posibil să se gândească şi la noi. Ar fi o lovitură de imagine, cred eu, un lucru extraordinar. Ni-l dorim, sigur, ca jucător cu experienţă, ca portar de calitate şi ca lider de vestiar”, a declarat Grozavu în cadrul unei conferinţe de presă. 

Silviu Lung Jr are patru trofee câştigate în România, toate cu Astra Giurgiu: campionatul (2015-2016), Cupa României (2013-2014) şi două Supercupe ale României (2015-2016, 2016-2017).

Afla mai multe despre: leo grozavupoli iaşisilviu lung jrliga i 

viewscnt
Articole similare