Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu este pregătit pentru prima campanie europeană a lui Sepsi: ”Suntem novici, dar vom da totul pe teren” | EXCLUSIV

Leo Grozavu este pregătit pentru prima campanie europeană a lui Sepsi: ”Suntem novici, dar vom da totul pe teren” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Sepsi a reuşit să termine ultimul sezon pe poziţia a patra în Liga 1 şi s-a calificat astfel în tururile preliminare ale Conference League

Sepsi a reuşit să se califice în premieră în cupele europene în urma sezonului de abia încheiat. Clubul a reuşit să obţină prima performanţă de acest fel la doar 10 ani de la formare, iar cu un stadion nou aproape gata şi un lot de invidiat, formaţia din Sf. Gheorghe poate ameninţa podiumul Ligii 1.

De abia întorşi la antrenamente, băieţii lui Leo Grozavu se pregătesc pentru primul tur din calificările Conference League. Tehnicianul covăsnenilor ştie că echipa nu are experienţă în cupele europene şi îi pregăteşte pe jucătorii săi pentru a înfrunta echipe mult mai bine cotate.

Deşi Groazvu ar fi dorit să joace încă din primul meci pe noua arenă din Sf. Gheorghe, aceasta, cel mai probabil, nu va fi gata la timp.

Leo Grozavu este pregătit pentru prima campanie europeană a lui Sepsi

”Reprezentăm România in Europa şi va trebui să o facem cu succes până la un moment, ne dorim cât mai mult, chiar dacă suntem pionieri la această participare în Conference League. În postura în care suntem, în momentul de faţă nu putem să ne dorim adversari.

Dacă eram o echipă cu experienţă la nivel de Europa, puteam spune ceva. În momentul de faţă nu putem să ne dorim adversari. Alţii îşi vor dori să pice noi, noi mai putin cu alţii, pentru că toate echipele sunt puternice.

Suntem outsider-i, suntem novici în această campanie şi e clar că indiferent de calitatea lotului nostru şi de ce am făcut campionatul trecut, într-o competiţie europeană e nevoie de experienţă, de mai multe lucruri să poţi... Asta nu înseamnă că nu vom da totul pe teren să reprezentăm ţara, clubul cat mai bine posibil.

(n.r. jucaţi primul meci pe noul stadion?) În fiecare zi apar tot felul de cerinţe ale forului european, care normal că îşi doreşte ca această competiţie să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Cred că până la momentul primului joc din Conference League, noul stadion nu va fi gata”, a declarat Leo Grozavu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sepsileo grozavuconference league 

viewscnt
Articole similare