Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, extrem de supărat după ce Sepsi a pierdut finala din Cupa României: "Este inadmisibil ce se întâmplă în România"

Leo Grozavu, extrem de supărat după ce Sepsi a pierdut finala din Cupa României: "Este inadmisibil ce se întâmplă în România"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Leo Grozavu, antrenorul celor de la Sepsi, s-a declarat extrem de supărat la finalul partidei din cauza programării meciului, dar şi pentru că nu a putut să îl folosească pe Fulop.

"Era de aşteptat, nu a fost echitate, o echipă proaspătă, care a avut timp să pregătească jocul. Noi am avut un joc foarte greu la Sibiu, am consumat foarte multe energie, avem şi probleme de lot, este inadmisibil ce se întâmplă în România că nu putem să îl folosim pe Fulop. Am cerut un răspuns de două zile, dar nu am primit nimic. A fost aceeaşi speţă ca la FCSB", a declarat Grozavu la finalul partidei.

Cu toate acestea, tehnicianul lui Sepsi a recunoscut faptul că FCSB a fost echipa mai bună şi a meritat să ridice trofeul. De acum, Sepsi va trebui să se concentreze pe campionat, unde încă nu a scăpat de emoţiile retrogradării. 

"FCSB a fost superioară, o echipă cu jucători de calitate, nu pot să spun că nu au meritat victoria. Înainte de meci le-am atras atenţia, ştiau ce trebuie să facă".

Afla mai multe despre: leo grozavusepsi 

viewscnt
Articole similare