Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, foc şi pară după meciul din Bănie. ”Este un campionat viciat. Feşnic îşi bate joc de mine. Am avut 10 martori”

Leo Grozavu, foc şi pară după meciul din Bănie. ”Este un campionat viciat. Feşnic îşi bate joc de mine. Am avut 10 martori”

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Leo Grozavu (56 de ani), a tras concluzii dure după remiza plină de controverse din Bănie contra celor de la FCU Craiova.

FCU Craiova şi Poli Iaşi au remizat, scor 1-1, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR, fapt ce a inflamat spiritele de pe ”Ion Oblemenco”.

Leo Grozavu l-a ”dinamitat” pe Horaţiu Feşnic: ”Este un campionat viciat de deciziile arbitrilor”

În centrul unei dispute a fost chiar Leo Grozavu, care a făcut scandal la pauză la adresa arbitrilor. ”Centralul” Horaţiu Feşnic nu a stat la discuţii, i-a acordat direct cartonaşul roşu şi l-a eliminat.

La finalul meciului, antrenorul lui Poli Iaşi a fost în continuare nervos şi a dezvăluit ce a avut de împărţit cu Horaţiu Feşnic.

”Efortul depus cu Rapid ne-a obosit peste măsură. Nu ştiu de ce n-am avut luciditate. E la cald, vom sta de vorbă. Vom vedea ce facem cu portarul. Silviu Lung a intrat în proces de antrenament cu echipa, vom vedea.

Am avut 10 martori, nu sunt eu singur. Vă relatez exact cum s-au întâmplat lucrurile. La ieşirea de pe teren, i-am solicitat domnului Feşnic să-mi spună de ce n-a dat fault la o fază. Atât. Fără să jignesc. Primul răspuns: ‘Prima oară se zice bună ziua’.

În afară de faptul că între mine şi domnul Feşnic e o diferenţă de vârstă şi, dacă voia să-mi dea bună ziua, putea să-mi dea el bună ziua, nu să mă provoace… În al doilea rând, i-am zis ‘Nu mă lua pe mine aşa’ şi a scos direct cartonaşul roşu.

Acest domn Feşnic nu e Dumnezeu. Trebuie să înţeleagă că trebuie să vorbească respectuos, că eu nu l-am jignit, nu l-am înjurat. Eu respect oamenii, respect arbitrii. Nu mi-am permis niciodată să înjur arbitrii. Nu spun că nu protestez, asta se întâmplă peste tot. 

Dacă pentru ce am făcut cu el, el asta consideră… Înseamnă că-şi bate efectiv joc de mine, ca om. Am şi eu dreptul la muncă, am dreptul să pun o întrebare. Dacă avea să-mi spună ceva, putea să-mi răspundă respectuos că a fost fault şi se închidea discuţia.

Domnul Feşnic, eu ştiu să dau bună ziua, ştiu ce înseamnă respectul. Dacă dumneata mă iei peste mine peste picior, care ai cu mult mai puţini ani decât mine, deci… Frustrarea pe care o are dumnealui din trecut să nu şi-o manifeste pe terenul de fotbal, că nu are sens.

Arbitrii îşi permit să aibă orice. Deja acest VAR ne-a fentat de o grămadă de ori. Am spus acum ceva timp că este un campionat viciat de deciziile arbitrilor. Este un campionat viciat.

Domnul Feşnic m-a eliminat de nu ştiu câte ori. Chiar nu-mi dai seama de ce. În seara asta, m-a provocat. Alo, domnul Feşnic! Suntem într-un stadion, nu trebuie să vin eu personal la dumneata.

Eu îţi întind mâna şi tu poţi să-mi spui bună ziua. Cu ce te-am jignit? Pentru ce am luat cartonaş roşu? De ce să stau eu suspendat? E cuvântul meu contra cuvântului domnul Feşnic, dar am şi martori. Am văzut că a apărut că l-am tras de mână. E neadevărat”, a declarat Leo Grozavu, după meci.

În urma meciului din Oltenia, FCU Craiova 1948 este pe locul 12, cu 31 de puncte, în timp ce Poli Iaşi este pe 13, cu 31 de puncte, după 28 de meciuri disputate de ambele echipe.

Afla mai multe despre: poli iasileo grozavusuperliga 

viewscnt
Articole similare