Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, mesaj pentru Bogdan Andone: „Te plângi de pomană!” + Noi detalii despre starea antrenorului: „Doctorii m-au atenţionat, nu ştiu ce urmează”

Leo Grozavu, mesaj pentru Bogdan Andone: „Te plângi de pomană!” + Noi detalii despre starea antrenorului: „Doctorii m-au atenţionat, nu ştiu ce urmează”

Superliga

Comentarii

Lui Leo Grozavu nu i-au picat bine lamentelele lui Bogdan Andone, după meciul Sepsi - FC Voluntari, 2-2. Antrenorul ilfovenilor s-a plâns de arbitrajul lui Călin Iulian şi a declarat că echipa lui a fost clar dezavantajată în ultimele 2-3 etape.

Se plânge de pomană. Dacă stăm să analizăm totul.. La faza de care vorbeşte Bogdan Andone, Balaure îl trage jos pe Şafranko. Într-adevăr există un contact acolo. Dar e o luptă în careu. Şi noi am primit un penalty la un meci, la o fază asemănătoare. Dacă stăm să facem scandal.. „că domnle, ca faza aia” etc. Dacă stai să pui lupa pe toate fazele.. Asta este uneori.. Mergem înainte!”, a declarat Leo Grozavu la Telekom Sport.

CE A DECLARAT BOGDAN ANDONE

Totul a pornit de la declaraţiile lui Bogdan Andone, după remiza suferită în deplasare cu Sepsi, 2-2.

Am început meciul de la 1-0 practic. Chiar nu înţeleg deciziile arbitrului de azi. De exemplu şi ieri la Bălaşa, era roşu ieri l-a cum a fost lovit, a fost un fault clar. Pregăteşti un meci o săptămână, munceşti, te străduieşti şi tot ce ai pregătit ţi se dă peste cap. De 2-3 etape se întâmplă la fel. Am primit la UTA gol după timpul de prelungire. Nu este posibil aşa ceva. Nu am înţeles. Nu vreau să fac scandal, dar vreau să atrag atenţia. Chiar dacă nu suntem o echipă de tradiţie, vrem respect. Jucătorii muncesc”, a declarat nervos Andone, după meciul din deplasare.

Noi detalii despre starea antrenorului

Leo Grozavu s-a luptat cu noul coronavirus şi a dezvăluit că nu a fost deloc uşor. Proaspăt ieşit din spital, tehnicianul a mărturisit ce i-au spus medicii: „„A fost foarte greu. Sper într-o săptămână să îmi revin. Sunt scos total din circuit. Obosesc după orice deplasare. Obosesc foarte repede. Doctorii mi-au spus clar să mă apăr de frig, deci nu ştiu cum voi face cu meciurile.. că nu pot să stau în frig.. sper să se mai încălzească vremea. Mi-e greu să stau departe de echipă, dar clar trebuie să mă gândesc la sănătatea mea!

Sepsi este pe locul 4 în clasament, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: leo grozavu sepsi 

viewscnt
Articole similare