Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, semnal de alarmă pentru returul din Conference League: ”Va fi dificil de refăcut lotul după efortul depus”

Leo Grozavu, semnal de alarmă pentru returul din Conference League: ”Va fi dificil de refăcut lotul după efortul depus”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu, se pregăteşte pentru meciul european al echipei, dar e nemulţumit de programul din Liga 1.

Leo Grozavu, nemulţumit în startul sezonului

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, luni, în deplasare, contra formaţiei Chindia Târgovişte, în etapa a doua a Ligii I, înaintea returului cu Spartak Trnava. 

"Am avut trei puncte în mână şi le-am scăpat printre degete. Pe final n-am mai avut luciditate şi acea greşeală din zona centrală... A fost pasă de la noi, dar ăsta e fotbalul. Felicit băieţii pentru punctul scos, pentru efort.  

Şi noi suntem curioşi să vedem returul (n.r. - din turul secund preliminar Conference League). Va fi dificil de refăcut lotul după efortul depus, lotul e restrâns numeric. Avem jucători accidentaţi de două săptămâni şi în acest moment e greu să faci o echipă competitivă. Acum e 0-0, pleacă de la 0-0 şi şansele sunt egale. 

Da, mai avem nevoie de întăriri. Orice jucător valoros are loc la noi în echipă. Au plecat mulţi şi n-au venit decât câţiva. Va trebui să găsim soluţii. Sunt discuţii cu jucători, dar nu e cazul. Chindriş e plecat la Tokyo. Vedem când se întoarce. Avem nevoie de jucători care să facă faţă tot campionatul", a declarat Leo Grozavu. 

Returul din turul secund preliminar Conference League, Sepsi OSK - Spartak Trnava, are loc joi, de la ora 19.30, şi porneşte de la 0-0. 

Afla mai multe despre: leo grozavusepsispartak trnava 

viewscnt
Articole similare