Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, nemulţumit de actuala ediţie a Ligii I: „E un campionat influenţat de arbitraj!"

Leo Grozavu, nemulţumit de actuala ediţie a Ligii I: „E un campionat influenţat de arbitraj!"

Superliga

Comentarii

Leo Grozavu, antrenorul echipei Sepsi Sf. Gheorghe, este nemulţumit de arbitrajul din actuala ediţie a Ligii I.

Antrenorului de 53 de ani îi este frică de arbitrajul de la următorul meci, cu Dinamo, un duel important pentru play-off.

Este un campionat care a fost influenţat foarte mult de greşeli de arbitraj. Sper să nu se întâmple şi la jocul ăsta. Campionatul este influenţat şi de îmbolnăvirile astea, care pe noi ne-au dat mult în spate. Cu echipa completă acum eram mult mai liniştiţi. Din păcate acum suferim", a afirmat Grozavu.
Sepsi se va duela cu Dinamo, în etapa cu numărul 23 din Liga I. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:00.

Se anunţă o partidă dificilă, ţinând cont că nu trecem prin cea mai bună perioadă din punct de vedere al lotului de jucători. Avem mulţi bolnavi, unii au revenit dar nu sunt în ritm. Însă nu mai trebuie să ne plângem că şi aşa nu ne înţelege nimeni. Aşa că trebuie să ne punem cât mai repede la punct cu pregătirea şi să încercăm să scoatem maximum de la fiecare meci. Dinamo a arătat un reviriment, are jucători valoroşi, care, chiar dacă clubul traversează o perioadă nefastă, formează o echipă care pot învinge orice adversar. Va trebui să fim foarte atenţi", a adăugat el.

Antrenorul se teme de condiţiile meteo de la ora partidei cu Dinamo: „Va fi frig... noi jucăm la 21:00 şi mai mult ca sigur va fi o temperatură negativă. Mă tem de condiţiile meteo, pentru că ştim că gazonul de pe Stadionul Dinamo nu se prezintă în cele mai bune condiţii. În plus, s-a jucat din trei în trei zile acolo. Aşa că va fi mai mult ca sigur un meci de luptă. Însă asta este, suntem programaţi, trebuie să jucăm, nu avem ce face".

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare