Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, nemulţumit de arbitraj după egalul cu Astra: "Mi s-a pus pumnul în gură"

Leo Grozavu, nemulţumit de arbitraj după egalul cu Astra: "Mi s-a pus pumnul în gură"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Leo Grozavu a fost mulţumit de atitudinea jucătorilor săi după egalul cu Astra obţinut la ultima fază, dar a fost deranjat de arbitraj.

"Sunt bucuros în primul rând că nu am cedat, băieţii au făcut o partidă, din punct de vedere fizic, bună. Am fost echipa care cred eu că am atacat mai mult, ne-am dorit mai mult să atacăm, să câştigăm jocul. Suntem obişnuiţi că noi avem talent", a declarat tehnicianul lui Sepsi la finalul partidei. 

Dacă echipa sa l-a mulţumit, Grozavu a fost enervat de modalitatea de arbitraj şi spune că nu există comunicare între oficialii partidei şi jucători sau antrenori: "Pe mine mă deranjează un singur lucru. Fără să poţi să comunici cu cineva este imposibil să te prezinţi la o partidă. Fără să spun nimic am primit iar un cartonaş galben. Atâtea cartonaşe galbene şi eliminări câte se dau în România cred că în niciun campionat din Europa nu se dau. 

Eu doar am pus o întrebare, nu mi s-a ataras atenţia nici măcar odată, mi s-a dat direct cartonaş galben. Mi s-a pus pumnul în gură", a mai spus antrenorul. 

Pentru Sepsi a fost al doilea punct obţinut în acest sezon, după egalul, 0-0, din etapa trecută cu CFR Cluj. 

 

Afla mai multe despre: leo grozavusepsi 

viewscnt
Articole similare