Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, nemulţumit după remiza cu Gaz Metan: ”Aşa e fotbalul. Nu îl tratezi foarte serios, primeşti palma!”

Leo Grozavu, nemulţumit după remiza cu Gaz Metan: ”Aşa e fotbalul. Nu îl tratezi foarte serios, primeşti palma!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXVIII-a a Ligii I. Oaspeţii au egalat în inferioritate numerică, după ce Francisco Junior a fost eliminat, în minutul 60.

”Puteam să închidem jocul în prima repriză. Am avut foarte multe ocazii, am dominat total. Aşa e fotbalul. Nu îl tratezi foarte serios, primeşti palma. Asta e! Sunt supărat că puteam să închidem jocul în prima repriză.” a spus Leo Grozavu, la finalul meciului.

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Popa, dar prestaţia cavalerului fluierului nu l-a mulţumit pe tehnicianul lui Sepsi: ”Deja suntem obişnuiţi cu domnul Popa, aşa că nu mai contează. Sperăm să avem altă comportare. E clar, vom juca fiecare joc cu intensitate maximă. Vom încerca să scoatem maximum de la fiecare partidă. Doar accederea în playoff nu e o mare performanţă. E un lucru foarte bun pentru club, dar o performanţă poate fi dacă te baţi acolo sus pentru cupele europene. Ăsta ar trebui să fie pentru noi următorul obiectiv. Să ne mulţumim că am ajuns în playoff şi acolo să facem doar act de prezenţă, nu cred că e o rezolvare”

Deja calificată în play-off-ul Ligii I, Sepsi ocupă locul 4 în clasament, cu puncte 44 de puncte, după FCSB, 63 de puncte, CFR Cluj, 60 de puncte, şi de CS Universitatea Craiova, 56 de puncte.

Gaz Metan ocupă locul 13, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare