Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, pregătit pentru a intra în istoria clubului Sepsi: "Va trebui să facem tot ce e omeneşte posibil"

Leo Grozavu, pregătit pentru a intra în istoria clubului Sepsi: "Va trebui să facem tot ce e omeneşte posibil"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul echipei Sepsi, Leo Grozavu, a declarat că formaţia lui nu este favorită în meciul cu Spartak Trnava, din manşa a doua a turului secund al preliminariilor Conference League, deoarece partida tur s-a încheiat 0-0.

Leo Grozavu, înaintea returului cu Spartak Trnava: "Nu suntem favoriţi, pentru că meciul pleacă de la 0-0. M-aş mulţumi cu 1-0"

"Ne aflăm în faţa primei partide la Sfântu Gheorghe din Europa, în această Conference League. Ne dorim să facem o partidă bună, mai bună decât cea de la Trnava şi de asta ne-am pregătit, ca să ne calificăm. Am mare încredere în băieţii mei, am încredere în publicul care sunt convins că va veni în număr mare la stadion şi va susţine echipa.

Şi, ca de obicei, vom arăta că pe teren propriu suntem o forţă. (n.r. - dacă vremea va afecta meciul) Asta nu am cum să vă spun, nu lucrez la institutul de meteorologie, dar mi-aş dori ca, dacă tot trebuie să se întâmple ceva, să fie numai căldură, pentru că orice alte intemperii, vijelie, furtună, ar da totul peste cap.

La căldură vom reuşi să ne adaptăm mai uşor. Chiar dacă pe asemenea temperaturi nu e uşor de jucat, dar băieţii sunt pregătiţi să facă un meci mare. În asemenea momente, nu mai contează problemele de lot, va trebui să facem tot ce e omeneşte posibil, tot ce depinde de noi să găsim soluţii ca cei mai în formă jucători pe care îi avem la dispoziţie şi care intră pe teren să dea totul pentru victorie, pentru calificare. (n.r. - dacă se aşteaptă la un meci cu multe goluri sau strâns) Multe goluri, eventual în poarta adversă, în niciun caz la noi.

Cred că suntem o echipă care ştim să facem ambele faze, şi apărarea, şi atacul. Nu îmi doresc multe goluri, îmi doresc să dăm unul mai mult decât adversarul. M-aş mulţumi cu 1-0. Favoriţi nu putem fi, pentru că meciul începe de la 0-0. Meciul tur s-a terminat 0-0, întâlnim o echipă care este mai experimentată în Europa, dar noi am demonstrat că, prin puterea grupului, prin ceea ce putem face pe teren, avem şi noi şansa naostră şi vom încerca să o exploatăm la maximum", a declarat Grozavu, într-o conferinţă de presă.

Meciul Sepsi Sfântu Gheorghe - Spartak Tranava va avea loc, joi, de la ora 19.30.

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare