Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, săgeţi către fanii Petrolului, după ce i-a eliminat pe "lupi" din Cupă: "Când strigi demisia după ce dai 6 goluri acasă îţi mai dă Doamne Doamne câte una după cap!"

Leo Grozavu, săgeţi către fanii Petrolului, după ce i-a eliminat pe "lupi" din Cupă: "Când strigi demisia după ce dai 6 goluri acasă îţi mai dă Doamne Doamne câte una după cap!"

Petrolul

Comentarii

Leo Grozavu (52 de ani) a vorbit, la conferinţa de presă de după Petrolul - Sepsi 0-1, despre experienţa traită pe "Ilie Oană", pe vremea nu foarte îndepărtată când îi antrena pe "lupi". Grozavu a plecat repede de la Ploieşti şi spune că lumea n-a avut răbdare cu el pe banca petroliştilor.

Grozavu a spus că "Doamne Doamne îţi mai dă câte una după cap" când nu ai răbdare. Antrenorul a trimis săgeţi către suporteri, cărora le-a reproşat că îi strigau demisia atunci când echipa mergea bine şi marca multe goluri. Tehniciainul a mai spus că nu crede că a avut rezultate slabe atât a stat pe banca Petrolul şi că, dacă îl înjură lumea, înseamnă că a reprezentat ceva.

"N-a avut lumea răbdare. Mie îmi pare rău că se întâmplă. Vedeţi că eu, după vreo 12 etape, aveam date nu ştiu câte goluri, iar după 6 goluri, pe teren propriu îmi striga lumea demisia. Vedeţi că astea se plătesc în viaţă. Când îţi strigă lumea, după ce dai 6 goluri acasă, demisia, deja înseamnă că ai o problemă. Doamne Doamne îţi mai dă una aşa, după cap.

Rezultate slabe eu nu cred că am avut. Eu n-am ştiut că după 12 etape trebuie să promovez. Dacă ştiam aşa, nici nu mai veneam la Ploieşti. Şi când te înjură lumea, înseamnă că ai însemnat ceva, dacă te-a înjurat. Că dacă ai trecut ca răţuşca prin apă, nu te bagă nimeni în seamă"
, a spus Leo Grozavu, la conferinţa de presă.

Cu Grozavu la cârmă, Sepsi s-a calificat în semifinalele Cupei României. Leo Grozavu a antrenat la Petrolul în perioada iunie - octombrie 2019, 12 meciuri, o medie de 1,92 puncte pe meci.

 

Afla mai multe despre: leo grozavupetrolul 

viewscnt
Articole similare