Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, supărat la finalul partidei Sepsi - U Craiova 0-1! A pus "tunurile" pe arbitru: "E rea voinţă! N-ai cum!"

Leo Grozavu, supărat la finalul partidei Sepsi - U Craiova 0-1! A pus "tunurile" pe arbitru: "E rea voinţă! N-ai cum!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Leo Grozavu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi, a fost supărat la finalul partidei, la flash-interviu, şi a spus că echipa sa a fost dezavantajată, dar şi-a felicitat jucătorii pentru modul cum au luptat contra Craiovei, oltenii care s-au luptat până în ultima etapă pentru titlul din Liga 1 în sezonul trecut.

Craiova a învins greu pe terenul lui Sepsi, 1-0 cu un gol marcat de Elvir Koljic în minutul 88, dar Grozavu a pus tunurile pe arbitrul Radu Petrescu, pe care l-a acuzat de rea voinţă. Antrenorul lui Sepsi i-a felicitat şi pe adevarsarii de la U Craiova.

"Supărat probabil pe modul în care s-a terminat acest meci... Sunt supărat şi pe modul în care s-a desfăşurat campionatul trecut, când toată lumea plânge că se fac greşeli împotriva lor. Eu cred că Sepsi a fost cea mai dezavantajată echipă. Am început un nou campionat. Oricum nu mai are rost să discutăm, că nu mai întoarcem nimic.

Băieţii au făcut o partidă bună, s-au străduit astăzi împotriva unei echipe care are veleităţi de titlu. Nu am ce să le spun băieţilor. A fost acea fază pe final, pe care puteam să o tratăm cu mai multă responsabilitate. Dar cred că am avut penalti în minutul 80 şi ceva, după aceea faza din minutul 87-88, care cred că nici nu mai trebuie comentată. Cei care au văzut... Dar ne-am obişnuit.

Eu sunt suspendat pentru că nu am voie nici să vorbesc. Eu nu am jignit pe nimeni, intervenţiile mele nu sunt la nivel de jigniri, injurii sau altceva. M-am ridicat de pe bancă la ultima partidă, cu Clinceni, am primit galben, iar la pauză am spus chiar nu putem să mai spunem nimic?

Poate şi noi, în febra jocului, nu vedem de fiecare dată foarte bine. Dar nu suntem unii Dumnezei şi alţii plebea poporului.

Mă deranjează că sunt arbitrii care chiar nu vor... Părerea mea că e rea intenţie. Să vezi în faţa ta o împingere din spate şi să nu dai nimic. Iar la faza asta... o fi având Koljic viteză, Doamne Fereşte!, chiar nu am nicio problemă cu cei de la Craiova, îi felicit pentru ce fac acolo, dar a marcat Koljic de la jumătate de metru de poartă, iar apărarea noastră era la 6-7 metri... Cât ai alerga de repede, tot nu ai cum să ajungi acolo"
, a spus Leo Grozavu, la Telekom Sport.

Sepsi - U Craiova 0-1 (Koljic 88)

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în prima etapă a Ligii I.

Golul a fost marcat de Koljic, în minutul 88.

Tehnicianul Leo Grozavu nu s-a aflat pe banca echipei Sepsi, fiind suspendat.

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouehenna, Bogdan Mitrea, Ştefan- Deligiannidis (Nouvier ’76), Aganovic (Kovacs ’76), Vaşvari, Purece (Achahbar ’84) – Ştefănescu (I. Fulop ’46), Carnat (Mitrea ’84).

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Vătăjelu ’65), M. Constantin, Bălaşa, Bancu - Nistor, Mateiu (Screciu ’63), Cicâldău, Ivan (Bărbuţ ’86), Koljic, Mihăilă (Baiaram ’64).

Afla mai multe despre: leo grozavusepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare