Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu trage concluziile pe final de play-off: ”Craiova era clar că nu poate să piardă la infinit”. Ce spune despre ”scuzele” lui Gigi Becali

Leo Grozavu trage concluziile pe final de play-off: ”Craiova era clar că nu poate să piardă la infinit”. Ce spune despre ”scuzele” lui Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Academica a primit vizita lui Sepsi în penultima etapă a play-off-ului ligii 1. Ilfovenii au reuşit să se impună cu scorul de 2-1 după ce trupa lui Leo Grozavu deschisese scorul.

În urma partidei, Leo Grozavu a recunoscut că echipa sa a prestat un joc slab. Tehnicianul a căutat motive pentru acesta, dar, în general, a fost mulţumit de meciurile reuşite de baieţii săi în play-off. Ocupanta locului patru a reuşit să învingă fiecare dintre echipele de pe podium în play-off şi ar putea ameninţa primele trei poziţii sezonul viitor.

Leo Grozavu trage concluziile pe final de play-off

”Craiova era clar că nu poate să piardă la infinit. Ne-am pierdut un pic luciditatea, concentrarea, poate motivaţia. Şi din acest motiv, probabil, azi am pierdut jocul. Am început destul de anevoios, am marcat un gol în pofida începutului greoi, după care am fost egalaţi la două minute şi abia atunci ne-am trezit”, a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul lui Sepsi a dicutat şi ”scuzele” oferite de Gigi Becali pentru acuzele aduse echipei. Latifundiarul insinua că formaţia din Sf. Gheorghe aranjează meciurile cu CFR, graţie unei ”prietenii” între cele două cluburi.

Ce spune despre ”scuzele” lui Gigi Becali

”Dreptatea în general se face în timp, nu vreau să comentez, fiecare îşi vede propriul interes, noi jucăm pe teren, mai mult nu vreau să comentez. Nu se cade ca eu să vorbesc cu patronul FCSB-ului, eu, dacă e de vorbit, vorbesc cu colegii mei, cu antrenorii.

Scuzele le acceptăm, dar nu pot să ţină de cald. Noi anul acesta ce am făcut, nu cred că a fost întâmplare, dar asta nu înseamnă că e normalitate. Va trebui să muncim foarte mult pentru ca acest lucru să devină normalitate.

Am avut discuţii cu conducerea, am spus că îmi doresc să rămân la Sfântul Gheorghe, am găsit un colectiv foarte bun, staff, jucători, conducători, condiţii foarte bune pentru ceea ce îmi doresc eu în momentul de faţă”, a mai spus tehnicianul lui Sepsi.

Afla mai multe despre: play-off liga 1leo grozavuclinceni sepsi 

viewscnt
Articole similare