Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu trage un semnal de alarmă după victoria cu scor de neprezentare în faţa Viitorului! Prudenţa antrenorului lui Sepsi

Leo Grozavu trage un semnal de alarmă după victoria cu scor de neprezentare în faţa Viitorului! Prudenţa antrenorului lui Sepsi
Comentarii

Antrenorul lui Sepsi OSK, Leo Grozavu, s-a arătat încântat de victoria echipei sale în deplasarea de la Ovidiu, scor 0-3, în faţa Viitorului Constanţa.

Tehncianul lui Sepsi a vorbit despre perioada dificilă cauzată de partidele jucate din trei în trei zile de fotbalişti şi le-a transmis elevilor săi un mesaj prin care îi îndeamnă la prudenţă, deoarece echipa sa nu a scăpat matematic de retrogradare.

”În primul rând mă bucur că am regăsit spiritul de echipă, astăzi cred că aici am făcut diferenţa, cu spiritul de echipă, cu muncă, cu atitudine, aici s-a câştigat jocul. Am avut şi noi o săptămână la dispoziţie în care am putut să antrenăm ceva, în care am regăsit un pic liniştea pentru că este infernal de greu, cel puţin din punct de vedere mental, să joci din trei în trei zile, jucători care nu au mai plecat de 8-9 luni acasă.

Am făcut un pas mare spre salvare dar mai sunt încă două jocuri, vreau să rămânem la fel de concentraţi.”, a declarat Leo Grozavu, sâmbătă, la finalul partidei dintre Viitorul şi Sepsi.

Echipa lui Leo Grozavu a învins-o la scor de neprezentare pe Viitorul. Covăsnenii sunt pe locul 5 în play-out, la cinci puncte deasupra locului de baraj. De cealaltă parte, Viitorul a suferit a doua înfrângere consecutivă, dar e în continuare lider, cu 42 de puncte.
 

Afla mai multe despre: sepsileo grozavuviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare