Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Messi a rupt tăcerea! Răspuns dur pentru La Liga: ”Clauza nu există!”

 Leo Messi a rupt tăcerea! Răspuns  dur pentru La Liga: ”Clauza nu există!”galerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Presa din Argentina susţine că Leo Messi s-a râzgândit şi ar vrea să rămână la Barcelona, dar scrisoarea semnată de Jorge Messi pare un atac direct la adresa La Liga şi încă un mesaj contra conducerii catalane.

”Jorge Horacio Messi, în calitate de reprezentat legal al jucătorului profesionist Lionel Andres Messi, ca răspuns pentru Nota oferită pe 30 august 2020 de Liga de Fotbal Profesionist din Spania, precizez că...”

Aşa începe scrisoarea direcţionata de familia Messi ca răspuns pentru La Liga. Conform răspunsului oficial trimis de tatăl lui Leo Messi, familia fotbalistului neagă existenţa clauzei de reziliere de 700 de milioane de euro

”În legătura cu situaţia contractuală a jucătorului:

Nu ştim exact ce contract a analizat La Liga şi care este baza prin care s-a ajuns la concluzia că există acea clauză în momentul în care jucătorul decide să rupă unilateral înţelegerea, la finalul sezonului 2019/2020.

Considerăm că este o eroare din partea Ligii, aşa cum se poate observa în clauza 8.2.3.6 a contractului semnat între FC Barcelona şi Lionel Messi: ”această compensaţie nu se aplică în momentul în care jucătorul decide ruperea unilaterală a contractului” a explicat tatăl fotbalistului.

La Liga anunţase iniţial că Messi şi agenţii săi au scos din context ceea ce era precizat în contract.

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare