Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Messi ordonă, clubul execută! Transferul pe care catalanii sunt obligaţi să-l facă, la solicitarea legendarului argentinian

 Leo Messi ordonă, clubul execută! Transferul pe care catalanii sunt obligaţi să-l facă, la solicitarea legendarului argentinian

FC Barcelona

Comentarii

Presa spaniolă scrie că Lionel Messi a solicitat transferul unui fotbalist la FC Barcelona. Este vorba despre Joshua Kimmich de la Bayern Munchen.

transfer pe poziţia de fundaş lateral.

Jucătorul pe care Messi ”l-a arătat cu degetul” este Nelson Semedo, fundaşul portughez despre care spaniolii scriu că nu este deloc pe placul lui Lionel Messi.

Transfer la Barcelona. Joshua Kimmich pe lista grupării catalane, la indicaţiile lui Leo Messi

Cea mai importantă voce din vestiarul catalanilor crede că Sergio Roberto, folosit de multe ori în poziţia de fundaş dreapta este o soluţie mult mai bună la mijlocul terenului, astfel că a solicitat aducerea unui alt fundaş lateral şi vânzarea lui Nelson Semedo.

Portughezul este dorit de Paris Saint Germain şi ar putea pleca în vară de pe Camp Nou. În locul său, Messi îl vrea pe Joshula Kimmich de la Bayern, un fundaş care poate evolua şi la mijlocul terenului şi care face diferenţa pe fază ofensivă. Kimmich poate oferi mai multă fluiditate jocului catalan şi este văzut de Leo drept complementul perfect în acel flanc, scrie Diario Gol.

În vârstă de 24 de ani, Kimmich era jucătorul preferat al lui Josep Guardiola la Bayern Munchen. A sosit în Bavaria în 2015 şi a bifat până acum 182 de meciuri, marcând 18 goluri. Este considerat de multă lume, cel mai bun fundaş lateral dreapta din lume. 

Afla mai multe despre: messikimmich 

viewscnt
Articole similare