Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Messi, premiat în "fieful lui Ronaldo"! A primit din nou trofeul "Di Stefano"

Leo Messi, premiat în "fieful lui Ronaldo"! A primit din nou trofeul "Di Stefano"

Campionate

Comentarii

Lionel Messi a fost premiat într-o gală organizată de cotidianul spaniol Marca, văzut de spanioli drept "ziarul de casă" al rivalilor Barcelonei, Real Madrid.

Starul argentinian a primit trofeului "Pichichi", dedicat celui mai bun marcator din La Liga, dar şi premiul "Di Stefano", acordat anual celui mai bun jucător din campionatul spanilo.

"Am deja câteva astfel de trofee şi mă bucur că l-am obţinut din nou. Vreau să le mulţumesc celor de la Marca pentru această distincţie. Este a cincea şi sunt încâtat să o primesc din nou, pentru ceea ce reprezintă. A fost o plăcere să am şansa să-l cunosc pe Don Alfredo (n.r. Di Stefano)", a spus Messi.

El Clasico, Real Madrid - Barcelona se joacă sâmbătă, de la 14:00, LIVE pe Telekom Sport 1.



Atacantul Barcelonei a vorbit şi despre "El Clasico", un meci în care Barcelona îşi poate creşte avansul avut  faţă de rivalii din Madrid.

"Va fi important să câştigăm, pentru că întotdeauna e un meci special. Să câştigi cu Real Madrid, pe terenul lor... Ar fi un avantaj, deşi nu ei sunt pe locul 2, dar ar fi bine să încheiem anul cu o victorie în faţa lor şi să avem un Crăciun fericit", a mai declarat Messi.

Afla mai multe despre: messimarcapremii 

viewscnt
Articole similare