Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Messi, prima reacţie după ce a făcut-o KO pe United: ”Am jucat spectaculos! În semifinale, indiferent de adversar, va fi foarte dificil”

Leo Messi, prima reacţie după ce a făcut-o KO pe United: ”Am jucat spectaculos! În semifinale, indiferent de adversar, va fi foarte dificil”
Comentarii

Leo Messi a marcat de două ori în victoria Barcelonei în faţa lui Manchester United, scor 3-0, iar căpitanul catalanilor a explicat că se aşteaptă la un duel extrem de tare în semifinalele Ligii Campionilor.

Adevărul este că jocul a arătat bine, spectaculos. Cu excepţia primelor 15 minute, am intrat temători, puţin nervoşi, pentru că trebuia să îmbunătăţim rezultatul. Nu este acesta stilul nostru. Dar după am avut controlul, a venit golul şi am arătat un fotbal spectaculos.

Am avut noroc că mingea s-a dus lângă bară, la primul gol. La al doilea a fost vorba de puţin mai mult noroc. Dar important este că ne-am îndeplinit obiectivul de a merge mai departe, pentru că au trecut atâţia ani de când nu am mai făcut-o. Am mai făcut un pas.

Ştim că nu putem să mai începem ca astăzi niciun meci în Champions League. Avem experienţa meciului cu Roma şi celelalte meciuri din Champions. În 90 de minute, mai ales în Champions League, se poate complica calificarea, indiferent ce s-a întâmplat în deplasare. Trebuie să fim conştienţi de asta, mai ales în acest moment, când suntem în semifinale.

Va fi dificil în continuare, indiferent că va fi Porto sau Liverpool. Ne aşteptăm de asemenea la o partidă mare. Indiferent care dintre ele se va califica, va fi complicat. Că va fi Porto sau Liverpool, va fi dificil. Este o semifinală de Champions League, sunt cei mai buni şi va fi foarte complicat”, a spus Leo Messi, la finalul partidei cu Manchester United.

Afla mai multe despre: messibarcelonaunited 

viewscnt
Articole similare