Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Messi şi-a cumpărat saltea anti-Coronavirus! Cât a plătit starul Barcelonei pentru noua achiziţie

Leo Messi şi-a cumpărat saltea anti-Coronavirus! Cât a plătit starul Barcelonei pentru noua achiziţie

FC Barcelona

Comentarii

COVID-19 l-a făcut pe Leo Messi (32 de ani), starul Barcelonei, să ia măsuri pentru a-şi proteja familia de virusul venit din China. Fotbalistul Argentinian a făcut o achiziţie costisitoare şi şi-a cumpărat o saltea care ar face să dispară toate urmele de COVID-19 în doar patru ore.

Lumea s-a blocat pentru aproximativ o lună din cauza COVID-19, însă uşor, dar sigur, lucrurile tind să revină la normalitate. Una nouă, cu reguli stricte de igienă şi distanţare socială. Leo Messi a intrat şi în rândul celor care au luat măsuri de protecţie, a lui şi a familiei sale, în lupta contra COVID-19.

The Sun scrie că Messi şi-a cumpărat recent o saltea care ar face să dispară toate urmele de COVID-19 în doar patru ore. Salteaua anti-Coronavirus l-a costat pe Leo Messi peste o mie de euro. Conform sursei citate, dacă o persoană infectată cu COVID-19 doarme pe saltea, toate urmele de COVID-19 vor fi eliminate din pat. Sistemul este numit "Viruclean" şi foloseşte nanoparticule încorporate în ţesuturi pentru a şterge 99% din virusuri şi bacterii.

TecMoon, firma care produce astfel de saltele, îl are ca ambasador de imagine pe rivalul lui Messi din LaLiga, Saul Niguez de la Atletico Madrid. Sergio Aguero, atacantul conaţional lui Messi, şi-ar fi cumpărat, de asemenea, o saltea de acest gen pentru a se proteja de Coronavirus.

Afla mai multe despre: leo messisalteaanticoronavirus 

viewscnt
Articole similare