Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Messi şi-a dezvăluit planurile de viitor, în cadrul super interviului acestui final de an: ”Mi-a spus cum vrea să-şi încheie cariera, m-a surprins”

Leo Messi şi-a dezvăluit planurile de viitor, în cadrul super interviului acestui final de an: ”Mi-a spus cum vrea să-şi încheie cariera, m-a surprins”

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi a lăsat de înţeles ce planuri de viitor are, în celebrul interviu pe care jurnalistul Jordi Evole l-a făcut pentru ”La Sexta”. Starul argentinian a afirmat că se simte foarte bine la FC Barcelona.

Leo Messi a fost aproape să plece în vară de la FC Barcelona, dar până la urmă a fost convins să continue. Însă discuţiile despre o eventual transfer n-au încetat. Însă Lionel Messi lasă de înţeles că planul său este să rămână în continuare pe Camp Nou.

Ce planuri de viitor are Leo Messi, în contextul discuţiilor cum că ar pleca de la FC Barcelona

Presa din străinătate a lansat mai multe zvonuri, potrivit cărora Leo Messi ar vrea să plece în această iarnă de la FC Barcelona. Starul în vârstă de 33 de ani este dorit de mai multe echipe, printre care Manchester City şi PSG. De altfel, Mauricio Pochettino le-ar fi transmis celor de la PSG că vine antrenor doar dacă francezii îl vor transfera pe Lionel Messi.

În toată această situaţie, Lionel Messi lasă de înţeles că are alte planuri de viitor. În cadrul interviului, atacantul de 33 de ani susţine că se simte foarte bine la FC Barcelona şi că îşi doreşte să câştige toate trofeele din acest an, semn că vrea să rămână pe Camp Nou.



”Sunt bine, am avut o perioadă foarte proastă prin care am trecut în vară, din cauza sfârşitului de sezon şi a ceea ce s-a întâmplat în vară. Acum mă simt bine, dornic, entuziasmat. Ştiu că clubul trece printr-un moment dificil, la nivel ed echipă şi club, dar aştept cu nerăbdare să mă bat pentru toate trofeele”, a declarat Lionel Messi, potrivit Sport.es.

Într-un interviu pentru Marca, Jordi Evole, cel care a realizat interviul cu Leo Messi, susţine că argentinianul i-a mărturisit ce planuri are pentru finalul de carieră: ”Mi-a relatat lucruri concrete despre planurile sale de viitor. Mi-a spus cum vrea să-şi încheie cariera, iar asta m-a surprins”.

Interviul cu Lionel Messi urmează să fie difuzat diseară, la televiziunea ”La Sexta”, din Spania, la ora locală 21:45.

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare