Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Messi şi Frankie de Jong, lăsaţi acasă de Ronald Koeman pentru meciul cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor

Leo Messi şi Frankie de Jong, lăsaţi acasă de Ronald Koeman pentru meciul cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor

Fotbal

Comentarii

Starul celor de Barcelona, Lionel Messi, a fost lăsat în afara lotului de Ronald Koeman pentru partida cu Dinamo Kiev, din Liga Campionilor. Meciul este transmis în direct, marţi, de la ora 22, pe Telekom Sport 1.

Ronald Koeman a decis să-i nu-i convoace pe Frankie de Jong şi Lionel Messi pentru partida cu Dinamo Kiev din etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor. Antrenorul olandez este exaperat de problemele medicale din interiorul lotului, aşa că-şi ia măsuri de siguranţă şi-n cazul celor doi jucători de bază.

"Am decis să nu-i luăm pentru că situaţia din Liga Campionilor este una confortabilă, cu nouă puncte câştigate, şi aveau nevoie de o pauză. Amândoi au jucat aproape toate minutele, au fost şi la echipele naţionale. Uneori trebuie să ne protejăm jucătorii. Ca să nu se întâmple cum a fost cazul lui Sergi Roberto, care s-a accidentat din cauza acumulării de meciuri", a declarat Ronald Koeman, conform "AS", la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Dinamo Kiev.

Tehnicianul olandez are mari probleme în defensivă, având un singur fundaş central valid la dispoziţie. Gerard Pique s-a accidentat recent, Samuel Umtiti nu este refăcut după o lovitură mai veche, iar Ronald Araujo s-a antrenat separat, în aceste zile, cu şanse mici să facă pereche cu Clement Lenglet în centrul defensivei. De asemenea, indisponibili pentru această partidă mai sunt Ansu Fati, Sergi Roberto şi Sergio Busquets.

Echipa probabilă: ter-Stegen - Dest, Oscar Mingueza, Lenglet, Alba - Pjanic, Alena, Pedri - Coutinho, Dembele, Griezmann.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare