Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Messi un nou record în tricoul Barcelonei. Starul argentinian a reuşit să îl egaleze pe Raul în Champions League VIDEO

Leo Messi un nou record în tricoul Barcelonei. Starul argentinian a reuşit să îl egaleze pe Raul în Champions League VIDEO
Comentarii

Leo Messi a reuşit să îl egaleze pe Raul în Champions League, după reuşita împotriva celor de la PSG.

Leo Messi un nou record în tricoul Barcelonei

Starul argentinian a marcat un gol din penalty, împotriva celor de la PSG în Champions League. După această reuşită decarul Barcelonei, a ruşit să îl egaleze pe Raul Gonzalez, legenda celor de la Real Madrid, la numărul consecutiv de sezoane în care a marcat în cea mai puternică competiţie între cluburi.

Leo Messi este a marcat pentru al 17-lea an consecutiv în Champions League între 2005-2021 şi l-a egalat pe Raul care a marcat ca atacant al celor de la Real Madrid, în aceeaşi competiţie între 1995-2011.

Tot prin golul marcat împotriva parisienilor, Messi a reuşit golul cu numărul 20 al sezonului, în tricoul Barcelonei şi este al 13-lea sezon în care marchează peste 20 de goluri într-un sezon, pentru clubul catalan.

Leo Messi are 33 de ani, a marcat 654 de goluri şi a oferit 286 de pase de gol, în 760 de partide, pentru Barcelona. Starul argentinian este cotat la 80 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: leo messi champions league raul gonzalez 

viewscnt
Articole similare