Experiențe împreună.
You are here:

Leo Messi un nou record în tricoul Barcelonei. Starul argentinian a reuşit să îl egaleze pe Raul în Champions League VIDEO

Leo Messi un nou record în tricoul Barcelonei. Starul argentinian a reuşit să îl egaleze pe Raul în Champions League VIDEO
Comentarii

Leo Messi a reuşit să îl egaleze pe Raul în Champions League, după reuşita împotriva celor de la PSG.

Leo Messi un nou record în tricoul Barcelonei

Starul argentinian a marcat un gol din penalty, împotriva celor de la PSG în Champions League. După această reuşită decarul Barcelonei, a ruşit să îl egaleze pe Raul Gonzalez, legenda celor de la Real Madrid, la numărul consecutiv de sezoane în care a marcat în cea mai puternică competiţie între cluburi.

Leo Messi este a marcat pentru al 17-lea an consecutiv în Champions League între 2005-2021 şi l-a egalat pe Raul care a marcat ca atacant al celor de la Real Madrid, în aceeaşi competiţie între 1995-2011.

Tot prin golul marcat împotriva parisienilor, Messi a reuşit golul cu numărul 20 al sezonului, în tricoul Barcelonei şi este al 13-lea sezon în care marchează peste 20 de goluri într-un sezon, pentru clubul catalan.

Leo Messi are 33 de ani, a marcat 654 de goluri şi a oferit 286 de pase de gol, în 760 de partide, pentru Barcelona. Starul argentinian este cotat la 80 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

viewscnt
Articole similare
Ucidere din culpa in cazul Maradona? "Daca reusim, vor fi bani pentru toti. Trebuie sa...