Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leonard Doroftei decizie de ultim moment: revine în lumea boxului! Am aflat ce va face Moşul pentru a-şi duce la îndeplinire planul!

Leonard Doroftei decizie de ultim moment: revine în lumea boxului! Am aflat ce va face Moşul pentru a-şi duce la îndeplinire planul!

Box

Comentarii

Leonard Doroftei, fost campion mondial la box profesionist şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Box, nu poate sta departe de lumea nobilei arte. Aşa se face că "Moşul" a luat decizia de a reveni în sportul care l-a consacrat. Telekomsport.ro a aflat, în exclusivitate ce decizie de ultim moment a luat Doroftei în această privinţă.

Stabilit în Ploieşti, oraşul lui natal, Leonard Doroftei vrea să se implice din nou în box. "Oricât aş vrea eu nu pot sta departe de lumea boxului. Este ca un drog pentru mine. M-am decis să implic din nou, de astă dată, ca antrenor. Intenţionez să-mi deschid cât de curând o sală a mea unde să-i antrenez pe cei care vor să facă performanţă în acest sport.

Fostul meu antrenor, Titi Tudor are sala lui, are stilul lui. Împreună cu cei de la CSM Ploieşti aş vrea să lucrez într-o sală unde eu să coordonez totul. Eu am stilul meu de box pe care vreau să-l transmit mai departe celor care visează să devină mari campioni în acest sport'", a declarat Doroftei pentru Telekomsport.ro. 

Propietarul unui pub care-i poartă numele, şi care se află în centrul oraşului Ploieşti, Doroftei a mai precizat că nu peste mult timp toţi cei care veneau în pub-ul lui îl vor putea găsi de acum încolo la stadionul Petrolul unde se va afla noua locaţie. "După discuţiile pe care le-am avut cu cei de la Primaria din Ploieşti îmi voi muta locaţia la stadion". a adăugat el.

Afla mai multe despre: leonard dorofteiboxsaladecizie 

viewscnt
Articole similare