Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leonard Doroftei, decizie-şoc! "Nu a mai putut face faţă presiunii!" Ce a făcut marele campion al României fără să anunţe pe nimeni

Leonard Doroftei, decizie-şoc! "Nu a mai putut face faţă presiunii!" Ce a făcut marele campion al României fără să anunţe pe nimeni

Box

Comentarii

Decizie radicală luată de Leonard Doroftei, care a plecat definitiv în Canada, urmând să se stabilească acolo cu întreaga familie.

Cu mai bine de un an în urmă, Leonard Doroftei, fost campion mondial la box profesionist, anunţa că intenţionează să părăsească defintiv România. Nemulţumirea lui a plecat de la faptul că reprezentanţii primăriei din Ploieşti l-au somat să părăsească sediul restaurantului care-i purta numele şi care se afla chiar în centrul urbei prahovene. Şi-a închis barul, mutând afacere sub peluza stadionului Ilie Oană.

Dar lucrurile nu au mers cum şi-a dorit el. Aşa că, în cele din urmă, poate cele mai carismatic boxer român din toate timpurile a decis să părăsească defintiv România. A plecat luni după amiaza, cu întreaga familie, cu destinaţia Montreal. "N-a mai putut rezista presiunii de aici. Ar fi vrut să rămână în ţară, dar nu a mai avut nici o motivaţie. Va încerca să se reintegreze în societatea canadiană, mai ales că toată familia lui deţine cetăţenia acestei ţări. El ştie viaţa de acolo. Ştie la ce să se aştepte în Canada. E păcat că a ajuns să recurgă la acest gest. Nimeni nu l-a sprijinit în vreun fel", a declarat pentru telekomsport.ro, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Doroftei, care a ţinut însă să-şi păstreze anonimatul.

Afla mai multe despre: dorofteimontreal 

viewscnt
Articole similare