Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leonardo Bonucci a dat cărţile pe faţă: ”Când a venit Ronaldo, noi am rămas în urmă cu treaba noastră” Teoria explicată de fundaşul lui Juve

Leonardo Bonucci a dat cărţile pe faţă: ”Când a venit Ronaldo, noi am rămas în urmă cu treaba noastră” Teoria explicată de fundaşul lui Juve

Serie A

Comentarii

Cristiano Ronaldo nu a mai dorit să continue la ”Bătrâna Doamnă” şi a ales să se transfere în această vară la Manchester United, clubul unde s-a consacrat.

Leonardo Bonucci, jucătorul echipei Juventus, a vorbit despre fostul său coleg Cristiano Ronaldo.

„Prezenţa lui Cristiano ne-a influenţat mult. Doar să ne antrenăm cu el ne oferea ceva în plus, însă în mod inconştient, jucătorii au început să creadă că doar prezenţa lui era suficientă pentru a câştiga meciuri. 

Am început să rămânem în urmă cu treaba noastră de zi cu zi, sacrificiul, dorinţa de a fi la rând cu coechipierul tău. În ultimii ani, cred că se poate observa asta. 

Dădeam ca şi făcut că dacă îi pasam lui Cristiano, ne-ar fi câştigat meciul. Însă Cristiano avea nevoie de echipă aşa cum aveam şi noi nevoie de el. Trebuia să existe un echilibru. 

Sezonul trecut am încheiat pe locul patru şi am câştigat Cupa Italiei pentru că am fost din nou o echipă. Dacă ai fi aruncat o bucată de lemn în vestiar înainte de întâlnirile alea, ar fi luat foc, aşa era tensiunea”, a dezvăluit campionul european. 

Lipseau câteva detalii şi la final Juventus s-a decis să nu vândă”

Fundaşul a vorbit şi despre momentele în care a fost aproape să semneze cu Manchester City, însă fără ca transferul să se concretizeze. 

„Visam să fiu antrenat de Guardiola. Cel mai aproape am fost în 2016, când aproape am semnat cu City. Lipseau câteva detalii şi la final Juventus s-a decis să nu vândă. Apoi, când am plecat la Milan, aş fi putut semna cu City însă au apărut alte circumstanţe şi îmi dădusem cuvântul faţă de Milan. 

Anul trecut am vorbit din nou cu Pep, pentru că voia să mă transfer, însă i-am zis: 'Juventus este casa mea, sunt fericit aici'”, a explicat Bonucci. 

Afla mai multe despre: seriecristiano ronaldoleonardo bonucci 

viewscnt
Articole similare